19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ротань назвав свій тренерський штаб у збірній України та відповів, як поєднуватиме роботу на трьох посадах
Ротань назвав свій тренерський штаб у збірній України та відповів, як поєднуватиме роботу на трьох посадах

Ротань назвав свій тренерський штаб у збірній України та відповів, як поєднуватиме роботу на трьох посадах

Руслан Ротань готуватиме "синьо-жовтих" до стартового матчу відбору на Євро-2024 проти Англії.

Новоспечений виконувач обов'язків головного тренера збірної України Руслан Ротань прокоментував своє призначення на цю посаду.

"Насправді для мене це велика честь і гордість – те, що мені довірили національну збірну країни. Перш за все хочу сказати: за те, що я зараз є виконувачем обов'язків на гру з Англією, передусім потрібно дякувати нашим воїнам. Кому тяжко – так це їм. Нам же не слід боятися відповідальності за цей матч, тому що нашим воїнам набагато тяжче на передовій, аніж нам – підготуватися до гри та провести її. Однак ми розуміємо, що також будемо захищати честь країни, тому повинні підійти дуже відповідально", – цитує Ротаня офіційний сайт УАФ.

Також Руслан назвав свій тренерський штаб у національній команді. В інтерв'ю прес-службі УАФ він розповів, що асистентом буде Сергій Кравченко, фізичною підготовкою займатимуться Євген Баришніков та Іван Баштовий, тренером воротарів став Віталій Рева, а ролі тренерів-аналітиків виконуватимуть Євген Гресь та Володимир Лазаренко.

Крім того, Ротань відповів на запитання, як планує поєднувати роботу на трьох посадах. Руслан також очолює молодіжну збірну України та є головним тренером клубу УПЛ "Олександрії".

"Всьому своя черга. Зараз є клуб, я знаходжу час, коли я можу перемикатися. Поки є енергія. Так, десь недосипаю, але нічого страшного, це все ж один матч, відповідальний матч. І ми повинні до нього класно підготуватися. У мене є клуб, де я також повинен відповідально зі своїми помічниками відпрацьовувати. Ще не забуваємо за молодіжну збірну. Добре, що у мене є помічники, які досить добре працюють на зборах. Вони добре переглядали гравців, за всіма стежили. Мабуть, ми нічого не впустили. Працюємо як можемо. Нехай і мало спимо, але сподіваюся, це піде на користь українського футболу", –розповів Ротань в інтерв'ю YouTube-каналу "Vzbirna".

Угода з Ротанем буде чинною до моменту набрання чинності контракту із Сергієм Ребровим, з яким УАФ продовжує вести перемовини. Наразі Ребров працює головним тренером еміратського "Аль-Айна".

Під керівництвом Ротаня українська збірна проведе стартовий матч відбору на Євро-2024 проти національної команди Англії, який відбудеться 26 березня на стадіоні "Вемблі" в Лондоні.

Нагадаємо, на посаді тренера збірної України Ротань змінив Олександра Петракова, контракт якого закінчився 31 грудня 2022 року. У січні Петраков очолив збірну Вірменії.

Читайте також:

"Рух" драматично поступився "Мілану" та не зміг вийти до чвертьфіналу Юнацької ліги УЄФА (відео)

"Шахтар" розгромно виграв перший матч в УПЛ 2023 року – дебют Ракицького, фейл Трубіна, дубль Сікана

На матчі УПЛ хочуть допустити уболівальників: названо обов'язкові умови

Источник материала
Поделиться сюжетом