Набір у Гвардію наступу добігає кінця: у МВС назвали останній день прийому заявок
Набір у Гвардію наступу добігає кінця: у МВС назвали останній день прийому заявок

Набір у Гвардію наступу добігає кінця: у МВС назвали останній день прийому заявок

Набір у Гвардію наступу незабаром завершиться. Охочі подати свої заявки мають встигнути до 1 квітня 2023 року.

Про це в ефірі телемарафону Єдині новини повідомила заступниця міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.

— Сьогодні ми комплектуємо шість бригад Нацгвардії, одна бригада ДПСУ, одна бригада Нацполіції. На початку лютого ми оголосили набір до цих бригад. І до 1 квітня триває рекрутингова кампанія, – заявила вона.

Подати заявку до Гвардії наступу можна через або в найближчому Центрі надання адміністративних послуг. Також можна подати анкету у місцях дислокації тих чи інших підрозділів.

Зараз дивляться

— Ми маємо велику кількість охочих, велика частина з них проходять навчання і бойове злагодження, і скоро розпочнуть виконання бойових завдань, – зазначила заступниця глави МВС.

За її словами, 5% від загальної кількості заяв подають жінки. При цьому, основну частину підрозділів Гвардії наступу формують військові, які вже мають бойовий досвід або служили у минулі роки.

Вона пояснила, якщо всі етапи успішно пройдені, то кандидат чи кандидатка зараховується на навчання, яке триває кілька місяців.

Раніше очільник МВС Ігор Клименко повідомляв, що від лютого до 11 березня , які хочуть приєднатися до Гвардії наступу. Втім до підрозділів потрапляють не всі, адже відбувається жорсткий відбір.

Читайте
Підрозділи й штаби Гвардії наступу створені за принципом НАТО – командувач НГУ

Фото:

Теги по теме
Вооруженные силы Украины МВД
Источник материала
Поделиться сюжетом