20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дружина мера Дніпра вирішила підкорити Еверест: Не залишилося часу на іншу спробу
Дружина мера Дніпра вирішила підкорити Еверест: Не залишилося часу на іншу спробу

Дружина мера Дніпра вирішила підкорити Еверест: Не залишилося часу на іншу спробу

Дружина мера Дніпра та голова Федерації легкої атлетики міста Марина Філатова повідомила про рішення підкорити Еверест. Про це вона розповіла в своєму інстаграмі.

- Друзі, я вирішила спробувати піднятися на Еверест! І головне слово тут спробувати. Хоча ні, все ж таки – піднятися… у мене не залишилося більше часу на іншу спробу. Спроба буде лише одна. Я планувала її здійснити ще торік. А потім почалася війна. Зараз я набагато менш, ніж раніше, мотивована та підготовлена ​​фізично. Тримати себе постійно на піку форми, тим більше у майже повних 50 років практично неможливо. До того ж, є ще одна обставина, про яку я поки не готова говорити на публіку, але колись розповім (стосується здоров'я)… - написала дружина Бориса Філатова.

Марина Філатова додала, що не знає, чи їй вдасться підкорити найвища точка земної кулі, але це її велика мрія. 

У січні 2022 року Філатова підкорила найвищу точку в Антарктиці вершину Вінсона та стала третьою українкою, яка зробила це. Але ледь не поплатилася своїм носом, який відморозила. Дружина мера Дніпра заявила, що її навіть пророкували ампутацію. У липні Марині Філатова виповниться 50 років. Вона підкорює деякі вершини зі своєю донькою Катериною. У серпні 2022 року вони зустріли День незалежності України на найвищій горі Західної Європи Монблані. 

У березні 2023 року перша українка, яка підкорила Еверест у 2016 році, 34-річна Ірина Галай, склала повноваження депутата Закарпатської облради.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Maryna Filatova🇺🇦 (@maryna.filatova)

Источник материала
Поделиться сюжетом