19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Схеми з квитками на потяг "Київ-Варшава": в "Укрзалізниці" відреагували на скандал
Схеми з квитками на потяг "Київ-Варшава": в "Укрзалізниці" відреагували на скандал

Схеми з квитками на потяг "Київ-Варшава": в "Укрзалізниці" відреагували на скандал

В "Укрзалізниці" відреагували на скандал із продажем квитків на поїзд "Київ-Варшава", який пасажири називають "містичним".

Таким чином у прес-службі перевізника відповіли на сюжет "Сніданку з 1+1", в якому описувалося відразу кілька схем. Зокрема, на підприємстві запевнили, провідник, який погодився сприяти безквитковому пасажиру проїхати за гроші, звільнений. Крім того, з цього приводу в поліцію направили відповідну заяву правоохоронцям.

"Звільненням справа не обійдеться, адже національний перевізник також направляє заяву правоохоронцям, щоб розібралися детально з можливим складом злочину і притягнули до відповідальності. Це питання репутації компанії і десятків тисяч її співробітників, які працюють і в найважчих умовах, ризикуючи життями", - йдеться у повідомленні.

В ""Укрзалізниці" додали, що у заяві також вказали і на схему з нібито гарантованим викупом квитка "посередником" за збільшеною вартістю.

Квитки на поїзд "Київ-Варшава" - подробиці скандалу

Нагадаємо, як писав УНІАН, журналісти "Сніданку з 1+1" з'ясували, чому ж так багато загадок навколо квитків на потяг "Київ-Варшава".

У сюжеті зазначається, як кореспондентка 1+1 підійшла до провідника і запитала, чи можна якось через нього придбати квиток на цей рейс, і той відповів ствердно. Правда, при цьому їй довелося б заплатити вдвічі дорожче, ніж через касу, - 3-3, 5 тисяч гривень.

Також у сюжеті дві пасажирки цього поїзда розкрили свій секрет, як їм вдалося придбати квитки. За їхніми словами, вони купили їх на одному із сайтів оголошень через "посередника".

Теги по теме
Укрзализныця
Источник материала
Поделиться сюжетом