Настане перелом, від якого Росія вже не оговтається: названо важливу обставину, яка змінить усе
Настане перелом, від якого Росія вже не оговтається: названо важливу обставину, яка змінить усе

Настане перелом, від якого Росія вже не оговтається: названо важливу обставину, яка змінить усе

Нещодавно стало відомо, що Україна отримала від західних партнерів далекобійні ракети Storm Shadow. Ці ракети справді можуть змінити хід війни та повністю обрушити російський фронт.

Про це у ютуб-ефірі Ukrlife.TV розповів азербайджанський військовий аналітик Агіль Рустамзаде.

"Англія та Польща – це дві країни, які вкладаються у вашу війну на повну силу. Вони вам передали дуже унікальну ракету. Чому вона унікальна? Крилата ракета – це вразлива ракета, ось у них пачками збивається в Російській Федерації. Але Storm Shadow – це окрема історія, вона підлітає до цілей на надмалих висотах - 7-10 м. І скажімо, якщо ймовірність ураження російської ракети Х-101 - це 90 відсотків, то ймовірність ураження ракети Storm Shadow падає на 10 відсотків, на 15 відсотків", - розповів експерт.

За словами Агіля Рустамзаде, на озброєння ЗСУ надійшли ракети, які найменше зазнають вогневої поразки противника. Проте, головну роль цьому грає їх кількість.

"Якщо ви їх отримали в кількості більше 100 штук, більше 200 штук, то ви отримали далекобійну зброю, яку ви зможете використати. Це дуже сильно вам допоможе. Інша справа, що ваш ворог сильний. І ось таких треба 500 штук, 1000 штук, щоб ви виснажили противника. І у серпні чи вересні у них фронт посиплеться, оборонка посиплеться, у них армія посиплеться. І ваші війська, як ніж у масло пройдете", - пояснив аналітик.

Агіль Рустамзаде також розповів, що українські повітряні війська є дуже професійними і вже навчилися обманювати ворожу ППО. Вони запускають не лише справжні ракети, а й імітатори ракет, і це допомагає заплутати повітряну оборону ворога.

"Я завжди хвалив ваші війська протиповітряної оборони, вони входять до складу військово-повітряних сил. Я тому кажу, що вам потрібні F-16. Коли вам дати F-16, вони ж там будуть рвати і метати. Вони ж добре працюють. Ви отримали хороші системи ППО, з почином – Patriot "Кинжал" збив. От ще б цю повітряну кампанію посилити, тоді можна буде сміливо говорити, що вже почнеться такий перелом, після якого Росія вже не оговтається", - підсумував експерт.

Останні новини України:

Теги по теме
Вооруженные силы Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом