Олесь Доній розповів, як остаточно закінчити війну з росією
Олесь Доній розповів, як остаточно закінчити війну з росією

Олесь Доній розповів, як остаточно закінчити війну з росією

Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, війна не обов’язково має закінчитися через пів року, цілком ймовірно, що вона може затягнутися і на десятиліття. Загалом же, констатує він, ця тема табу, але свого часу і один радник казав про 2-3 тижні, зараз керівники з фронту говорять про 2-3 місяці, всі в очікування контрнаступу ЗСУ. Ідеолог же вважає, що останньою крапкою у цій війні буде смерть путіна.

«Нагадаю, що війна вже триває 9 років, більше року від повномасштабного наступу. Поки живий путін, вона триватиме. А йому зараз усього-на-всього 70 років. Чому усього-на-всього? Президенту США Байдену 80, колишньому президенту США Трампу 76. Зараз медицина і наука в елітних сферах на достатньо високому рівні, щоб протримувати життя і навіть мозок, не лише фізичну форму, достатньо довго», - пояснює Олесь Доній.

Для України, констатує він, існування путіна завжди створюватиме проблеми, а відтак нам вигідна його фізична ліквідація чи то нашою розвідкою, чи якоюсь із європейських. Тим не менш, зазначає ідеолог, поки цього не сталося, війна продовжуватиметься, хоч 15 років, хоч 20.

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Источник материала
Поделиться сюжетом