Головне за 25 травня: заручник у ПриватБанку, підвищення вартості проїзду та революція на росії
Головне за 25 травня: заручник у ПриватБанку, підвищення вартості проїзду та революція на росії

Головне за 25 травня: заручник у ПриватБанку, підвищення вартості проїзду та революція на росії

Все, що ви чули про техогляд в Україні, вже працює: як змінилася процедура перевірки

Техогляд, скріншот: YouTube

Для всіх українських водіїв дуже важливі новини. На території нашої країни розпочали діяти нові правила техогляду для транспортних засобів. Попередньо обіцяють, що ці "нові правила" мають покращити процедуру обов'язкового техогляду. Є інформація, що нові правила схвалив Кабмін під час планового засідання. Про це стало відомо завдяки повідомленню пресслужби Міністерства внутрішніх справ України. Згідно з оновленими правилами, техогляд автомобілів в Україні проводитиметься з використанням електронних протоколів замість паперових форматів.

Як в Україні вирішити конфлікт із постачальником газу: відключення, лічильники та відсутність власника житла

Нафтогаз, скриншот: YouTube

Експерти впевнені, що у багатьох випадках "обійти" проблеми зі спірними ситуаціями з постачальниками газу - дуже легка справа. Наприклад, якщо господар їде ненадовго, то можна заздалегідь викликати співробітників служби та просто перекрити систему. Такі дії допоможуть вирішити безліч можливих проблемних наслідків.

Столична влада хоче підняти вартість проїзду у громадському транспорті: "Де ще такий дешевий?"

Громадський транспорт. Фото: Youtube

Підняти тарифи на проїзд у громадському транспорті Києва пропонує директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор. За його словами, розвивати громадський транспорт неможливо, оскільки проїзд у Києві є найдешевшим в Україні. Він заявив, що вже пора задуматися над тим, щоб підвищити плату за проїзд. У столиці ціна проїздного квитка у громадському транспорті становить 6,50 грн. Він стверджує, що столичний громадський транспорт "на 300% дотаційний". Кандибор вважає, що депутатам настав час задуматися над тим, щоб підняти тарифи на проїзд.

Через 1500 грн українець став "заручником" ПриватБанку, не хотіли віддавати до останнього: "Береги поплутали..."

ПриватБанк, скріншот: YouTube

Один із трьох найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується великою популярністю лише через те, що має велику мережу банкоматів та терміналів поповнення по всій країні, продовжує "дарувати" українцям неприємні ситуації. Цього разу українець, який не є клієнтом банку, зізнався, що його поповнення у 1500 грн не хотіли повертати, оскільки він не є клієнтом банку. Проблема виникла тоді, коли термінал прийняв гроші, але на інший рахунок вони не надійшли, нібито через "технічний збій".

Революція в росії почалась? Екстрасенс Людмила Хомутовська про історію з Бєлгородом: "Тількинн квіточки"

Людмила Хомутовська. Фото: youtube

Тарологиня Людмила Хомутовська розповіла, що на росії почали рух ополченці, та що вони хочуть. Експертка розповіла, що відбувається на кордоні на рф. Розклад тарологиня зробила на Youtube-інтерв'ю.

Ні, це не наші, це вони купили танки та хочуть зробити окрему республіку. Чи приймала участь Україна, звісно приймала, була якась підготовка, але рухається там російська сторона, росія, - підкреслила тарологиня.

Хомутовська підкреслила, що з кожним днем цих росіянців ставатиме більше і більше. Рух буде тривати довго та зайде далеко. Курськ, Брянськ, тощо.

Теги по теме
Нафтогаз ПриватБанк
Источник материала
Поделиться сюжетом