Лукашенко у лікарні в критичному стані – ЗМІ
Лукашенко у лікарні в критичному стані – ЗМІ

Лукашенко у лікарні в критичному стані – ЗМІ

Правитель Білорусі Олександр Лукашенко був шпиталізований під час перебування в Москві, де йому зробили переливання крові, оскільки стан білоруського диктатора був оцінений як критичний.

Про це на своїй сторінці у Twitter написав один з лідерів білоруської опозиції, дипломат й політемігрант Валерій Цепкало.

– Лукашенко після зустрічі з Путіним за зачиненими дверима терміново був доставлений до Центральної клінічної лікарні Москви, де зараз і перебуває. На відновлення його зі стану, який був оцінений лікарями як критичний, було спрямовано найкращих фахівців. Було проведено промивання крові, стан Лукашенка визнано нетранспортабельним, – написав він.

Цепкало додав, що наразі організовано заходи з порятунку Лукашенка, які “мали на меті відвести спекуляції про можливу участь Кремля у його отруєнні”.

Опозиціонер пише, що лікарі попереджають про можливі рецидиви.

Останні появи Лукашенка на публіці були під час засідання Вищої євразійської ради у Москві 25 травня, де, крім іншого, стало відомо, що російську ядерну зброю вже почали переміщувати на територію Білорусі.

Теги по теме
Беларусь Александр Лукашенко Москва оппозиция
Источник материала
Поделиться сюжетом