Італійський Vogue написав про «еротичну атмосферу» у вагонах «Укрзалізниці»
Італійський Vogue написав про «еротичну атмосферу» у вагонах «Укрзалізниці»

Італійський Vogue написав про «еротичну атмосферу» у вагонах «Укрзалізниці»

Журнал VOGUE Italia опублікував зйомку української фотографині Julie Poly, присвячену "еротичній атмосфері" українських потягів. Знімки були зроблені у вагонах "Укрзалізниці" у 2020 році для артбуку "Ukrzaliznytsia".

- Я вважаю, що подорожувати потягом Україною — це досить еротичний досвід. Ніде в світі немає поїздів, де поруч їздять напівголі люди. В українських потягах можна спати поруч із невідомими та напівроздягненими людьми або опинитися перед обіднім столом сусіда. Щоразу, коли заходиш у купе, тобі цікаво, кого ти зустрінеш. Могло статися все, - розповіла фотографиня.

Для зйомки позували не реальні люди, а моделі. Як пояснює авторка, фотографії зображають певні типи українських пасажирів, а також стереотипи щодо них. Над стилізацією зйомки працювала команда VOGUE Україна. 

Julie Poly розповіла, що у березні 2020 року виїхала в Монако, тому що була вагітна і хотіла народити у безпеці. Зараз вона живе у Німеччині і інколи приїжджає до Києва потягами "Укрзалізниці".

- Столиця Німеччини дозволяє мені легко дістатися до України, щоб зустрітися з рідними та друзями. Я вже був у Києві двічі, і обидва рази поїздом. Щодня я дивуюся, як це можливо, що вранці я повинен читати новини про нові жертви, і як митець думаю, що я можу зробити на культурному фронті, який внесок. Я не вперше все втрачаю, це вже було з окупацією [Луганської та Донецької областей] 2014 року, і завжди дуже важко починати спочатку, тому що я люблю Київ, я люблю Україну і я хочу жити в своїй країні. Кожен день я мрію повернутися додому, - розповіла фотографиня.

Julie Poly народилася у Стаханові Луганської області, який тимчасово окупований Російською Федерацією. Знімає для журналів VOGUE та L'Officiel.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Vogue Italia (@vogueitalia)

Теги по теме
Укрзализныця
Источник материала
Поделиться сюжетом