20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Біда з колегами пса Патрона, до українців звернулися по допомогу: "Трагедія, яка сталась..."
Біда з колегами пса Патрона, до українців звернулися по допомогу: "Трагедія, яка сталась..."

Біда з колегами пса Патрона, до українців звернулися по допомогу: "Трагедія, яка сталась..."

На офіційній сторінці пса Патрона в Instagram повідомили сумну звістку.

"Трагедія, яка сталась на Херсонщині всіх нас добряче засмутила. Потім Кривий Ріг і Одеса. Я не звик до війни, вона мені не видається чимось звичним. Це щоразу боляче. Мені складно взагалі осягнути як можна таке коїти. І, зокрема, як зрозуміти навіщо стріляти по саперам. У спину. У людей, які без зброї і не несуть ніякої загрози. Вони рятують, вони допомагають", — написали в ДСНС від імені знаменитого пса.

Двоє миколаївських саперів було поранено — це Волощук Дмитро та Шевчук Валерій. Вони допомагали колегам рятувальникам евакуювати цивільних.

"Я хочу допомогти їм з лікуванням, але без вашої допомоги моя сім‘я не зможе покрити всі витрати. Минулого тижня ми розіслали кошти сім‘ям загиблих саперів, яких цинічно розстріляли теж на Херсонщині. Кожна сім‘я отримала 100‘000 гривень. Я вдячний вам за можливість висловити нашу повагу і підтримати їх. Якщо маєте можливість підтримати збір на лікування — буду неймовірно вдячний", — додав сммник пса Патрона.

Раніше на сторінці пса Патрона опублікували важливе попередження на тлі підриву окупантами Каховської ГЕС.

"А зараз особлива увага мешканцям південних прибережних територій: течія Дніпра не по своїй волі несе силу-силенну мін та боєприпасів. Будь ласка, уникайте, по можливості, місць розливу. Дорогі мої волонтери, які зараз допомагають евакуйовувати людей та тварин: будьте максимально обачні. Я знаю, що ви рятуєте тих, хто без вас та професійних рятувальників не виживе, тому і не кажу не йти…але знайте про це і уважно дивіться під ноги", — наголосили в ДСНС.

Останні новини України:

Кривий Ріг здригнувся від нових ракетних ударів.

Також повідомлялось, що росіяни провалили штурми на багатьох напрямках.

Страшна пожежа спалахнула після атаки "Шахедів", але ударів стане ще більше: названо причину.

Источник материала
Поделиться сюжетом