Onuka випустила кліп на пісню Peremoha
Onuka випустила кліп на пісню Peremoha

Onuka випустила кліп на пісню Peremoha

Onuka випустила кліп на пісню Peremoha

Гроші за прослуховування та перегляди на стрімінгових платформах обіцяє надіслати українським волонтерам.

Українська співачка Onuka випустила кліп на сингл Peremoha ("Перемога"), який стане першим треком нового альбому Room.

"Peremoha - це данина поваги українським солдатам і героїчним добровольцям. Їх дух, сила і стійкість відображені у відлуннях знайомих духових інструментів Onuka. Однак якщо раніше їхні партії були бадьорими і романтичними, то тепер вони звучать холодно і з відтінком гніву. Для сантиментів більше немає місця", - йдеться в описі пісні.

Зазначається, що завдяки музичним рішенням режисера Євгена Філатова та лаконічності текстів Нати Жижченко пісня стає відображенням та демонстрацією креативності та сучасності українців, які щодня протистоять ворогу.

"Адже "перемога" - це коли ти робиш більше, ніж можеш. Навіть коли "перевага" не на твоїй стороні. Отже, потрібно бути винахідливішим і рішучішим", - каже команда співачки.

Одночасно з випуском пісні та кліпу гурт об'єднує зусилля з волонтером Татою Кеплер та її благодійним проектом "Птахи" заради спільної мети - зібрати 1,5 мільйона гривень на медичне обладнання для військових медиків. Усі кошти, отримані на стрімінгових платформах від прослуховування синглу та перегляду кліпу, обіцяють направити волонтерам.

Раніше цього тижня гурт «Океан Ельзи» представив нову версію своєї пісні «Я їду додому», а також новий кліп на неї. Її присвятили саперам, які щодня ризикують своїм життям, звільняючи нашу землю від мін.

Источник материала
Поделиться сюжетом