17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Україна – Хорватія: онлайн-трансляція футбольного Євро-2023 U-21
Україна – Хорватія: онлайн-трансляція футбольного Євро-2023 U-21

Україна – Хорватія: онлайн-трансляція футбольного Євро-2023 U-21

Молодіжна збірна України з футболу у середу, 21 червня, стартує на чемпіонаті Європи 2023 року, які приймають Грузія та Румунія. Підопічні тренера Руслана Ротаня розпочинають для себе груповий етап турніру поєдинком проти команди Хорватії.

Зустріч приймає стадіон "Джулешті" у Бухаресті. OBOZREVATEL проведе онлайн-трансляцію матчу Україна – Хорватія. Початок гри – о 19:00 за київським часом.

ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ-2023 U-21

Група В. 1-й тур

стадіон "Джулешті", Бухарест

Головний арбітр: Мохаммед аль-Хакім (Швеція)

Україна – Хорватія – 0:0

_________________________________

10 ГОДИН ДО МАТЧУ. Вітаємо всіх любителів футболу! Українці втретє у своїй історії беруть участь у молодіжному чемпіонаті Європи. На дебютній для себе першості 2006 року "синьо-жовті" дійшли до фіналу, де програли Нідерландам. А через п'ять років наша команда посіла останнє місце в групі.

На нинішній першості окрім Хорватії у квартеті з Україною також грають Румунія та Іспанія. яка виграла "бронзу" чемпіонату-2021 За підсумками групового етапу дві найкращі команди вийдуть до чвертьфіналу. Призери турніру (крім Англії та Франції) отримають путівки на Олімпійські ігри 2024 року у Парижі.

"Молодіжки" України та Хорватії п'ять разів зустрічалися один з одним. У наших одна перемога, у суперників – дві.

Напередодні до розташування команди Реброва прибули гравці національної збірної України Анатолій Трубін, Георгій Судаков, Владислав Ванат та Михайло Мудрик. Участь двох останніх у грі в Бухаресті під питанням.

ЗАЯВКА ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ НА МОЛОДІЖНИЙ ЄВРО-2023

Воротарі: Руслан Нещерет ("Динамо" Київ), Анатолій Трубін ("Шахтар" Донецьк), Кирило Фесюн ("Колос" Ковалівка).

Захисники: Костянтин Вівчаренко, Олександр Сирота (обидва – "Динамо" Київ), Максим Таловеров (ЛАСК, Австрія), Олексій Сич ("Кортрейк" Бельгія), Ростислав Лях ("Рух" Львів), Максим Брагару ("Чорноморець" Одеса), Арсеній Батагов ("Зоря" Луганськ).

Півзахисники: Володимир Бражко ("Зоря" Луганськ), Іван Желізко ("Валмієра", Латвія), Олексій Кащук ("Сабах" Азербайджан), Володимир Салюк ("Чорноморець") Олександр Назаренко ("Дніпро-1" Дніпро), Дмитро Криськів, Олег Очеретько, Артем Бондаренко, Георгій Судаков (всі – "Шахтар" Донецьк), Михайло Мудрик ("Челсі", Англія).

Нападники: Богдан В'юнник (ГАК, Австрія), Данило Сікан ("Шахтар" Донецьк), Владислав Ванат ("Динамо" Київ).

Як повідомляв OBOZREVATEL, зірка молодіжної збірної України з футболу Ілля Забарний пояснив, чому відмовився виступати на чемпіонаті Європи 2023 року.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом