20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дизайнер Анастасія Іванова втретє стала мамою
Дизайнер Анастасія Іванова втретє стала мамою

Дизайнер Анастасія Іванова втретє стала мамою

Український дизайнер Анастасія Іванова втретє стала матір'ю. Радісною новиною вона поділилася в соцмережах, опублікувавши знімок із чоловіком Павлом та новонародженим малюком. Дитина з'явилася на світ в Україні, але її стать пара поки зберігає в секреті.

- У нас дві хороші новини: По-перше, ми вдома у Києві. По-друге, у нас знову поповнення у сім'ї. Свою вагітність я не афішувала, в принципі, як і дві попередні, знали лише найближчі. Народжувати планувала в Парижі, але в останній момент відчула, що дитина має бути народжена в Україні. Хоча все було організовано у Франції. Зібралися за тиждень і переїхали... Трохи пізніше розповім деталі... А зараз, як думаєте, хто у нас народився, хлопчик чи дівчинка? - Розповіла Іванова.

Анастасія та Павло разом понад 5 років. Пара вже виховує двох доньок. Перша народилася 2019 року, а друга 2021-го.

Іванова – випускниця школи дизайну Instituto Marangoni Paris та Fashion Institute of Technology in New York, постійна учасниця Ukrainian Fashion Week. 2006 року створила власний бренд NAI LU-NA by Anastasiia Ivanova, а 2009-го - перший шоу-рум у Києві. Родзинка бренду NAI LU-NA – лише сукні.

Источник материала
Поделиться сюжетом