"Не суверенна країна": ексчемпіон світу із РФ процитував російську пропаганду про Україну
"Не суверенна країна": ексчемпіон світу із РФ процитував російську пропаганду про Україну

"Не суверенна країна": ексчемпіон світу із РФ процитував російську пропаганду про Україну

Колишній чемпіон світу у тяжкій вазі Григорій Дрозд відзначився пропагандистськими висловлюваннями про Україну, назвавши її не суверенною країною. Російський ексбоксер у такий спосіб відреагував на іронічні слова Олександра Усика про те, що він хотів би балотуватися у президенти.

В інтерв'ю порталу Metaratings фанат диктатора Володимира Путіна повторив дурні штампи самого президента РФ, а також російських так званих журналістів про те, що Україна перебуває під зовнішнім керуванням. На думку Дрозда, прийти до влади Усик може лише за рішенням американської влади.

"Побажання сміливе, але при тому, що відбувається на політичній арені України, одного побажання Олександра недостатньо. Зараз, я думаю, що це в області фантастики. Якщо не брати ситуацію, за якої керівництво Америки вирішить змінити чинного президента і поставити нову фігуру. Навіть діти сьогодні розуміють, що Україна – не суверенна країна, а керівництво країни повністю кероване ззовні. Можливо, Олександр справді хоче щось змінити, але на даний момент це неможливо. Це залежить лише від керівництва Америки", – сказав Дрозд.

Раніше колишній чемпіон світу у важкій вазі Денис Лебедєв повторив дурість Володимира Жириновського про те, що Україна не існуватиме в майбутньому, і повторив наративи кремлівської пропаганди про Євросоюз, де "спішать одружитися з кішечками, собачками".

Як повідомляв OBOZREVATEL, дворазовий олімпійський чемпіон Дмитро Васильєв назвав піаром слова Олександра Усика про бажання балотуватися в президенти та поскаржився на те, що "Україна озлоблена по відношенню до нас".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel, Threads та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом