2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Харкові взяли під варту 20-річного підозрюваного в потрійному вбивстві
У Харкові взяли під варту 20-річного підозрюваного в потрійному вбивстві

У Харкові взяли під варту 20-річного підозрюваного в потрійному вбивстві

У Харкові заарештували 20-річного хлопця, якого затримали за підозрою у вбивстві власної родини, викраденні таксі та смертельному наїзді на пішохода. Про це 18 липня повідомила Харківська обласна прокуратура.

- Слідчий суддя Київського районного суду м. Харкова задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави до 14 вересня, — розповіли в прокуратурі.

Сам підозрюваний продовжує стверджувати, що так йому наказав "люцифер". Адвокат чоловіка Вікторія Зубенко сказала в коментарі Суспільному, що найімовірніше її підзахисного чекатиме психіатрична експертиза.

- На досудовому слідстві я впевнена, що буде призначена психіатрична експертиза, де він буде спілкуватися зі спеціалістом в психіатрії, там винесуть вердикт, чи осудний він, — сказала захисниця.

Прокурор Катерина Великодна під час засідання зазначила, що підозрюваному може загрожувати від восьми до 15 років позбавлення волі чи довічне ув'язнення. Він не працює та не одружений, що свідчить про відсутність “стійких соціальних зв'язків".

20-річний мешканець Харкова 16 липня вбив у квартирі свою 10-річну сестру, 49-річну мати та 71-річного дідуся. Він наніс всім трьом множинні удари ножем. Після чоловік сів у таксі та під загрозою ножа відібрав Daewoo Lanos у водія. Далі хлопець наїхав на 52-річного чоловіка, який переходив дорогу по пішохідному переходу.

17 липня чоловіку повідомили про підозру в умисному вбивстві, незаконному заволодінні транспортним засобом, а також у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Теги по теме
Харьков Криминал
Источник материала
Поделиться сюжетом