"Динамо" у матчі з двома вилученнями здобуло розгромну перемогу в УПЛ
"Динамо" у матчі з двома вилученнями здобуло розгромну перемогу в УПЛ

"Динамо" у матчі з двома вилученнями здобуло розгромну перемогу в УПЛ

Київське "Динамо" обіграло закарпатський "Мінай" у 1-му турі чемпіонату України з футболу у Прем'єр-лізі. Поєдинок у столиці на стадіоні ім. Лобановського завершився з рахунком 4:1.

Команди розпочали матч феєрично. Вже на 3 хвилині Вадим Вітенчук сенсаційно відкрив рахунок. Після обрізання динамівців біля своїх воріт 26-річний хавбек далеким ударом не залишив шансів Георгію Бущану.

Пропущений гол помітно розлютив господарів. Динамівці великими силами пішли в атаку та в середині тайму Владислав Ванат з інтервалом у три хвилини забив два голи.

Окрилені успіхом столичні футболісти забули про захист та пропустили швидку контратаку, яку ціною червоної картки зірвав Денис Попов.

У меншості кияни провели трохи більше ніж 20 хвилин.

У другому таймі після розіграшу штрафного Ярмоленко виходив віч-на-віч з Бандурою, голкіпер "Мінаю" далеко вийшов з воріт і навмисне збив новачка "біло-синіх". Максим Козиряцький без сумнівів одразу вилучив голкіпера.

У другому таймі закарпатці мали кілька 100% шансів, вперше "Динамо" просто пощастило, а вдруге продемонстрував чудову реакцію Бущан.

Під завісу зустрічі Дубінчак заробив пенальті, який точно реалізував Буяльський, а остаточну крапку на 93-й хвилині поставив Караваєв.

Свій наступний поєдинок в УПЛ підопічні Луческу проведе 5 серпня проти "Оболоні".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel, Threads та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом