Йому назавжди буде 29: у боях на Запоріжжі загинув захисник із Рівненщини. Фото
Йому назавжди буде 29: у боях на Запоріжжі загинув захисник із Рівненщини. Фото

Йому назавжди буде 29: у боях на Запоріжжі загинув захисник із Рівненщини. Фото

Життя за Україну 31 липня віддав 29-річний воїн із міста Вараш Рівненської області Олександр Зонов. Без батька залишилося двоє дітей.

Свій останній бій українець прийняв у Запорізькій області. Про трагедію повідомив міський голова Вараша Олександр Мензул. На своєму каналі в Telegram мер поділився фотографією нашого захисника й висловив співчуття сім'ї, близьким і друзям.

Згідно з повідомленням чиновника, Зонова не стало в районі села Мала Токмачка Пологівського району. Він отримав смертельне вогнепальне поранення.

Відомо, що Зонов служив у званні солдата у 3-му кулеметному відділенні кулеметного взводу 33-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

Раніше він навчався на електрогазозварювальника в Рівненському професійному ліцеї. В армію чоловік потрапив у січні 2023 року.

Як писав OBOZREVATEL:

– Раніше стало відомо про загибель на фронті 30-річного воїна ЗСУ Олександра Гончара. Він був родом із села Заболоття Рівненської області. Герой загинув на Харківщині

– 28 липня в боях під Бахмутом поліг смертю хоробрих уродженець Івано-Франківської області, інспектор Держприкордонслужби Назар Христан. Вдома на нього чекали маленька дочка, дружина та літня матір.

– Війна з окупаційними військами Росії забрала життя Олександра Федоровича. Військовий був родом із села Тіньки Черкаської області. Його не стало на Донеччині.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны