В Україні ліквідували отамана з Кубані на прізвисько "Папа", який мав медаль за Крим
В Україні ліквідували отамана з Кубані на прізвисько "Папа", який мав медаль за Крим

В Україні ліквідували отамана з Кубані на прізвисько "Папа", який мав медаль за Крим

На українському фронті ліквідували 45-річного російського окупанта Олександра "Папу" Ювіцу з Кубані. Він був заступником командира загону "БАРС-11" (бойовий армійський резерв спеціальний) та причетним до анексії Росією Криму.

Смерть загарбника першим підтвердив його друг ще 7 серпня, назвавши понеділок "чорним днем". Про успішну "демілітаризацію" ворога повідомив і блогер Necro Mancer у Twitter (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

"Отаман Небузького хуторського козачого товариства, "повертач" Криму та аматор пейнтболу Ювіца Олександр Анатолійович на прізвисько "Папа" вибув у зону заміщати командира ОЗГ "БАРС-11" і до 46 років не дожив", – іронічно зазначив автор посту.

Згідно з некрологом у росЗМІ, Ювіца помер 6 серпня нібито під час евакуації поранених із поля бою. Його пропагандисти представили як так званого отамана Небузького хутірського козачого товариства Кубані.

Росіянин 15.09.1977 р. н. служив в армії з 1995 по 1997 рік. Він мав вищу економічну освіту, досвід роботи директором ТОВ. Ще "захоплювався пейнтболом, рибалкою, ретро автомобілями вітчизняного виробництва", але водночас, очевидно, більше любив за наказом диктатора Путіна захоплювати чужі землі.

З 2012 року Ювіца перебував у так званій козачій спільноті, "мав чин вахмістра", а через рік став отаманом Небузького хутірського козачого товариства. Приблизно в той час він брав участь в окупації Росією Кримського півострова, отримав медальку "за повернення Криму" та хрест "за захист Криму".

З початком повномасштабної війни РФ проти України кубанець Ювіца воював у складі "БАРС-16", а з жовтня 2022 року був у командуванні "БАРС-11".

"Заступник командира загону "БАРС-11", отаман хуторського кІзячого товариства, рибалка та пейнтболіст... Усі "регалії" не перерахувати, головне, що Олександр "Папа" Ювіца з Кубані успішно демобілізований", – прокоментував ліквідацію загарбника полковник ЗСУ Анатолій Штефан.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Україні ліквідували окупанта Іллю Бухольцева, який вихвалявся "гламурними" фото. Загарбник із Пензенської області РФ свого часу став переможцем фотоконкурсу "Мачо на селі Архангельське 2012".

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом