19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Хейт через 19-річну різницю у віці: американська пара знімає Tiktok про спільне життя
Хейт через 19-річну різницю у віці: американська пара знімає Tiktok про спільне життя

Хейт через 19-річну різницю у віці: американська пара знімає Tiktok про спільне життя

Жінку підозрювали у тому, що вона має психологічні проблеми, і намагались переконати, що чоловік їй зраджує. Однак пара встояла проти хейтерів і планує весілля.

Пара з США Емілі Даунінг та Майкл Джастін страждали від недоброзичливих коментарів, в яких засуджували їхню 19-річну різницю у віці. Не дивлячись на потік хейту, вони вирішили одружитись і продовжують розповідати про співжиття — знімають відео для Tiktok, які переглядають по 100 тисяч глядачів. Про це розповіло видання Mirror,

27-річна Емілі Даунінг та 46-річний Майкл Джастін почали зустрічатись кілька років тому. Певний час вони не ділились із соцмережами приватними обставинами свого життя. Коли ж розповіли про це, то різниця у віці викликала зливу обурених коментарів: дехто навіть писав в особисті, щоб образити чоловіка та жінку.

Пара зустрілась в Арізоні у 2019 році, ідеться у матеріалі Mirror. Емілі працювала медсестрою, а Джастін працював у модельному бізнесі. За якийсь час вони ненадовго розійшлись — чоловік рушив до Лос-Анджелесу, щоб будувати кар'єру. Однак за рік, у 2020 — коли почалась пандемія COVID-19, вони знов з'їхались — зрозуміли, що не можуть жити окремо.

Про стосунки нарешті написали у соцмережах. Після цього шанувальники Майкла публікували негативні реакції на цю подію, а Емілі почали переслідувати сталкери і тролі. Зокрема жінка розповіла про деталі хейту: писали, що чоловік їй зраджує, погрожували викраденням тощо. Також стверджували, що у неї проблеми в стосунках з батьком — інакше, чого б то її цікавив старший чоловік. Дехто критикував зовнішність і казав, що вона виглядає старшою за чоловіка.

Емілі і Майкл на відпочинку
Емілі і Майкл на пляжі
Емілі - в купальнику

Впродовж років Емілі отримувала ненависницькі повідомлення, в яких її примушували покинути Майкла. Але не писала про це в мережі. Але якогось дня жінка запропонувала показати їхнє спільне життя ще докладніше: "Ми повинні просто прийняти це і сказати, що ми пара, і просто по-справжньому показати людям, що ми разом, і тоді люди, ймовірно, перестануть знущатися наді мною".

Емілі і Майкл - святкова фотосесія
Емілі і Майкл - обійми і поцілунки
Емілі і Майкл - у момент заручин

Перше відео для Tiktok пара зняла у 2020 році, вказує Mirror. Його побачили 3 млн користувачів і після цього, стверджує Емілі, хейту дещо поменшало: "Стосунки зі мною однозначно сповільнило його сталкерів, у нього вже не так багато, як раніше".

@emily_downing Sorry im just so obssessed with my friends 🥹😂 gonna post more bach content on tik tok soon…if you want content now go to my insta ;) #agegaprelationship #tulum #tulumbachelorette #tulumbacheloretteweekend #bridetobe #bride #2023bride #bachlorette ♬ Hot One - Paris Hilton

Пара зазначила, що вони мають достатньо багато позитивних відгуків під своїми розповідями про спільне життя. Майкл визнав, що перші повідомлення про стосунки стали причиною відписок 8 тис. прихильників, але замість них прийшли нові. Також у стрічці все ще можуть з'явитись дивні провокативні дописи. Серед останніх — припущення, нібито Майкл викрав Емілі.

Емілі та Майкл планують відсвяткувати весілля у листопаді 2023 року. Жінка мріє народити дитину: розповіла, що це була одна з причин, чому вона почала серйозні стосунки. Тим часом чоловік впевнений, що також хоче дітей і саме від Емілі: "Ти єдина дівчина, з якою я коли-небудь уявляв себе здатним мати дітей".

Нагадуємо, у сімейному житті американської співачки Брітні Спірс не все гаразд: стало відомо, що вона розлучається з чоловіком, з яким прожила у шлюбі 6 років і страждала "від невимовного болю".

Тим часом Опру Вінфрі розкритикували на благодійність. Зокрема, у мережі припустили, що вона це робить демонстративно і не щиро.

Теги по теме
Instagram
Источник материала
Поделиться сюжетом