19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Навіть скандал не зупинив: мер Ківерців таки вбухає у новий стадіон 145 мільйонів
Навіть скандал не зупинив: мер Ківерців таки вбухає у новий стадіон 145 мільйонів

Навіть скандал не зупинив: мер Ківерців таки вбухає у новий стадіон 145 мільйонів

Мер міста Ківерці Олександр Ковальчук нещодавно заявив що хоче перетворити місто на "спортивну столицю області".
При цьому він порівняв Ківерці з населенням в 14 тисяч та місто Луцьк.
Олександр Ковальчук. Фото: скрін youtube
В червні було оголошено два тендери: на ремонт поля для футболу та ремонт доріжок для бігу. На перший ремонт сума тендеру склала 72 мільйони 527 тисячі гривень, а сума другого 72 мільйони 580 тисяч.

Вигляд майбутнього відремонтованого стадіону. Фото: скрін телеграм каналу

Загальна сума тендеру на ремонт стадіону склала близько 145 мільйонів гривень. В результаті відкритих торгів обидва тендери виграла "Будівельна корпорація "РСГ"". Після оголошення тендеру та проведення торгів, суспільство обурило такі витрати. Адже така значна сума не пов'язана з витратами на війну чи допомогу військовим.
На суму,яку планують витратити на ремонт можна закупити близько шести тисяч FPV-дронів, використовуючи які наші військові зможуть знищувати ворогів або ж їх техніку. Після шквалу суспільного обурення тендер відмінили. Однак не дивлячись на суспільне обурення та відміну тендеру, угоди все ж уклали.

Ремонт бігових доріжок. Фото: скрін телеграм

Ремонт футбольного поля. Фото: скрін телеграм каналу

При цьому зробили все по хитрому: уклали угоду фактично на 2025 рік, щоб коли резонанс пройде і всі забудуть за цей тендер тихо виправити календарний графік та перенести виконання угоди на більш ранній період часу. В своє виправдання мер міста зазначив,що на території стадіону збудують і укриття на 400 людей. Однак є одне але, укриття планують збудувати там лише в 2025 році.
Нагадаємо інформаційний портал Знай повідомляв, ресторани у Каннах та Ніцці: як сім'я голови Харківської облради Луценко забезпечила собі безбідне майбутнє за кордоном
Раніше портал Знай інформував, на Закарпатті будують дорогу на 600 млн гривень до мажорного курорту нардепа Ігоря Палиці
Також наш портал, більше 10 податківців засвітились під час дня народження голови ДПС у Австрії: "Дуже заможні люди"

Источник материала
Поделиться сюжетом