20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Журналісти розповіли, як Микола Тищенко "кошмарить" call-центри - розслідування ЗМІ
Журналісти розповіли, як Микола Тищенко "кошмарить" call-центри - розслідування ЗМІ

Журналісти розповіли, як Микола Тищенко "кошмарить" call-центри - розслідування ЗМІ

Сумнозвісний народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко знайшов нові можливості заробітку та безкоштовного піару на всю Україну.

Пише сайт UBR . Далі наводимо текст ЗМІ без коментарів.

Тищенко показово заявив, що оголошує боротьбу з call-центрами, принагідно звинувативши свого однопартійця у заступництві таких офісів. Увірвавшись у будівлю, де розташовувалася IT-компанія, яка орендувала приміщення у народного депутата Олега Семінського, Тищенко почав кричати, погрожувати та звинувачувати народного депутата Семінського у "кришуванні" організації.

Таку гарячу новину взяли всі українські ЗМІ, оскільки скандал був масштабний. Але, як виявилося, Семінський ставлення до цієї компанії не мав, а ось Тищенко отримав піар.

Історію можна було б забути, оскільки Тищенко не вперше створює інформаційні "вкидання", якби не аудіофайли, що з'явилися в мережі.

На аудіо чітко чутно, як Микола Тищенко із співрозмовником веде переговори про роботу тих самих call-центрів, як він може сприяти їхньому процвітанню, а також куди може завести і з ким познайомити "господарів" нелегальних центрів. Також з аудіо записів стає ясно, що у виявлений офіс Тищенко самостійно підклав печатки та документи, якими згодом розмахував на камеру.

При цьому Тищенко не приховує, що йому байдуже, з ким працювати, головне щоб платили і не підставили його, а він свою частину операції виконає, йдеться в матеріалах ЗМІ.

"Розшифрувавши аудіозаписи, ставати зрозумілим, що Тищенко під виглядом "боротьби" з call-центрами побудував нову схему збагачення, в якій жертвами показових виступів стають ті, хто відмовляється з ним співпрацювати", - йдеться у матеріалах .

Источник материала
Поделиться сюжетом