20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Константа" до кінця каденції: нардеп Микола Тищенко замість працювати в Раді націлився на кришування кол-центрів
"Константа" до кінця каденції: нардеп Микола Тищенко замість працювати в Раді націлився на кришування кол-центрів

"Константа" до кінця каденції: нардеп Микола Тищенко замість працювати в Раді націлився на кришування кол-центрів

Навколо скандального нардепа Миколи Тищенка спалахнув новий скандал. Напередодні Дня Незалежності в мережі зʼявилися аудіозаписи, на яких людина із голосом, схожим на голос Тищенка, обговорює схеми "кришування" незаконних колцентрів в Україні. Зокрема, обговорюються суми винагород за "заплющення очей" на ведення такого бізнесу та за рейди на офіси конкурентів.

В липні 2023 року в ЗМІ зʼявилася низка публікацій, в яких повідомлялося, що народний депутат Микола Тищенко заявив, що у Києві виявили кол-центр, який працював на Росію та збирав інформацію про військових та ППО.

При цьому нардеп Тищенко, якого виключили з партії "Слуга народу", фактично звинуватив свого колегу Олега Семінського у відстоюванні інтересів ботоферми, ймовірно повʼязаної з роботою на Росію. Сам Семінський назвав опубліковану інформацію вкидом.

Однак днями в мережі зʼявилися аудіозаписи розмов, які доводять, що головна мета Тищенка – не боротьба з колл-центрами, а кришування їхньої діяльності. При цьому нардеп готовий до партнерства з будь-ким, а прикривати свою незаконну діяльність збирається допомогою ЗСУ та нібито розбудовою дитячих таборів, в яких будуть займатися патріотичним вихованням дітей.

Як свідчать аудіозаписи розмов, апетити в Тищенка чималі. На записі людина, чий голос схожий на Миколу Тищенка, переконує співрозмовника, що йому "потрібні саме великі (колл-центри), щоб воно резонансно заходило".

Себе ж нардеп бачить в цих оборудках виключно як партнера і постійно нагадує співрозмовникам про те, що йому потрібні "константи" та "рублі" (маються на увазі хабарі) щоб він міг налагодити роботу.

При цьому Тищенко ображається, що йому пропонують низький відсоток за послуги. Він обіцяє бути надійним партнером до кінця своєї каденції депутатом і за необхідності "не помічати" певні колл-центри.

"Мені потрібна велика партнерська константа" (хабар – Ред.) за партнерство і потім за кожний захід (візит в колл-центри – Ред.) - 50 "мінут" (тисяч – Ред.)", - говорить на записі людина, чий голос схожий на депутата Тищенка.

У відповідь на заперечення співрозмовника, Тищенко його запевняє, що це "нормальні суми", позаяк він теж займається благим ділом, хоче "побудувати" батальон та влаштовувати благодійні вечері в Нью-Йорку, а також побудувати табори в яких молодь будуть виховувати патріотами.

Свої послуги кришування послуги Тищенко готовий надавати за щомісячні виплати у розмірі кількох мільйонів доларів. Також він не приховує, що йому байдуже з ким працювати, головне, щоб платили та не підставили, а він свою частину угоди виконає.

Як повідомляв OBOZREVATEL, сам Тищенко називає записи фейком і стверджує, що вони були згенеровані за допомогою нейромережі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом