Меган Маркл повертається в соціальні мережі: що відомо
Меган Маркл повертається в соціальні мережі: що відомо

Меган Маркл повертається в соціальні мережі: що відомо

Дружина принца Гаррі відмовилася від соціальних мереж перед весіллям 2018 року.

Повідомляється, що Меган Маркл повернулася в соціальні мережі зі своїм першим особистим обліковим записом відтоді, як вона закрила свій блог і пов'язані з ним акаунти в Instagram і Twitter до весілля з принцом Гаррі у 2018 році. Про це пише Hello.

У Фокус. Стиль з'явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найзахопливіші новини зі світу шоу-бізнесу!

Однією з причин, чому чутки шанувальників і здогадки ЗМІ можуть бути правдивими, є те, що близька подруга Маркл Мандана Даян, підписалася на новий акаунт. Крім того, авторка й активістка Малалала Юсуфзай, приятелька герцогів Сассекських, також "стежить" за поки що порожнім акаунтом з мінімалістським ніком @meghan. На сьогоднішній день там вже понад 116 тисяч підписників і їхня кількість продовжує зростати.

Передбачуваний акаунт Меган Маркл
Фото: Скриншот

Хоча жодних зображень ще не опублікували, очікується, що Меган Маркл зможе отримати вражаючу суму за рекламні публікації. Це також було б чудовою платформою для інформування людей про благодійну діяльність і майбутні проєкти її та Гаррі.

Належить акаунт насправді Меган чи ні, не підтверджено, проте в інтерв'ю The Cut у серпні 2022 року вона розповіла американському онлайн-виданню, що планує повернутися в Instagram.

Акаунт активний уже близько року і був створений незадовго до того, як вона запустила свій нині неіснуючий подкаст Archetypes. Крім активної діяльності в Instagram під час зростання її популярності, Меган вела блог на своєму сайті про подорожі та спосіб життя The Tig.

Приєднавшись до королівської сім'ї, вона закрила свій особистий акаунт (@meghanmarkle) і ділила акаунт з ніком @kensingtonroyal з принцом Гаррі, а також тодішніми герцогом і герцогинею Кембриджськими, принцом Вільямом і принцесою Кейт.

У 2019 році, приблизно в той час, коли в них народився син Арчі, Меган і Гаррі запустили свою сторінку @sussexroyal, яку потім закрили, оскільки відмовилися від своїх обов'язків старших членів королівської сім'ї, які працюють.

Раніше Фокус писав про першу роль Меган Маркл.

Теги по теме
Instagram Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны