Репер 50 Cent на концерті розбив голову шанувальниці мікрофоном
Репер 50 Cent на концерті розбив голову шанувальниці мікрофоном

Репер 50 Cent на концерті розбив голову шанувальниці мікрофоном

Американський репер 50 Cent (Кертіс Джеймс Джексон ІІІ) розбив мікрофоном голову фанатці. Неприємний інцидент стався на концерті у Лос-Анджелесі. Під час виступу музикантові передали декілька зламаних мікрофонів, чим розлютили його, і він кинув його у натовп. Про це повідомляє TMZ.

За даними видання, травму отримала ведуча радіо Power 106 Бріхана Монегейн. Дівчина розповіла, що мікрофон потрапив їй у чоло, після чого лікарям довелося зашивати рану. Постраждала вже написала заяву до поліції на репера. Адвокат співака запевняє, що навмисно артист ніколи б не вдарив мікрофоном фаната.

- Давайте будемо чіткими, як я сказав поліцейським, мій клієнт Кертіс ніколи навмисно не вдарив би когось мікрофоном. Говорити щось інше, без урахування всіх фактів є дезінформацією, - зазначив представник 50 Cent.

Раніше Cardi B кинула мікрофоном у фанатку, після того, як вона з натовпу кинула в неї спиртний напій. У червні співачці Bebe Rexha довелося накласти три шви після того, як шанувальник зарядив їй мобільним телефоном в обличчя. Сутички артистів із фанатами продовжуються і Великобританії. Відвідувач концерту Pink у Лондоні кинув їй на сцену пакет із прахом матері, а Гаррі Стайлсу під час виступу "прилетіло" просто в око від невідомого.

 

Теги по теме
концерт
Источник материала
Поделиться сюжетом