20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Я приїхав сюди працювати". Петраков заявив, що "хоче допомогти" друзям Росії
"Я приїхав сюди працювати". Петраков заявив, що "хоче допомогти" друзям Росії

"Я приїхав сюди працювати". Петраков заявив, що "хоче допомогти" друзям Росії

Головний тренер збірної Вірменії з футболу Олександр Петраков насилу стримав емоції на пресконференції після матчу кваліфікації Євро-2024 проти Туреччини. Гра на стадіоні Ескішехір завершилась із рахунком 1:1.

Відповідаючи на запитання журналістом, 66-річний екснаставник української збірної заявив, що він тренує не збірну Франції, Бразилії чи Аргентини, а збірну Вірменії.

"Тренери цих національних збірних не напружені. Я напружений. Я переживаю за результат. Я приїхав сюди працювати, хочу допомогти Вірменії та вірменським людям", – сказав Петраков під час спілкування з журналістами.

Олександр Васильович зізнався, що задоволений місцем роботи.

"Відверто кажучи, до мене дуже добре ставляться люди - підходять, бажають удачі, добра. Тому я напружений, я переживаю за результат, за хлопців переживаю, щоб у них виходило, щоб вони вірили в себе. Я вважаю, що це величезна заслуга саме футболістів", - сказав Петраков.

Вірменія після 4 матчів із 7 очками ділить третє місце у групі D із Хорватією. Лідирує Туреччина (10 балів).

Нагадаємо, що Петраков дебютував поразкою у відборі на чемпіонат Європи-2024. Вірменія вдома програла з рахунком 1:2 Туреччині, забивши перший гол.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Вірменія є партнером Росії з ОДКБ і входить до списку дружніх країн РФ. Про призначення українця стало відомо 14 січня.

Дохід Олександра Васильовича, за неофіційною інформацією, становитиме 500-600 тис. євро на рік.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны