19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чоловік MamaRika розповів, як його жорстоко побили до втрати пам'яті під Одесою
Чоловік MamaRika розповів, як його жорстоко побили до втрати пам'яті під Одесою

Чоловік MamaRika розповів, як його жорстоко побили до втрати пам'яті під Одесою

Сергій Середа поділився моторошною історією зі свого юнацтва.

Чоловік співачки MamaRika, продюсер Сергій Середа пригадав моторошну історію, яка сталася з ним, коли він був підлітком.

У програмі "Слава+" Сергій розповів, що своє дитинство та юність провів у селі Фонтанка, що на Одещині. Середа пригадує, що нерідко між місцевими хлопцями виникали суперечки, які могли перерости у бійки. Втім, одного разу така сварка ледь не коштувала Середі життя:

"У мене була така історія, це був 9 клас. Я точно це пам'ятаю, тому що я не здавав іспит. Це єдиний плюс цієї історії. Тому що мене настільки сильно побили, що в мене була часткова втрата пам'яті. У мене один день повністю, я його геть не пам'ятаю. Я пам'ятаю цей ранок. Я відкриваю очі і не можу встати, тому що в мене  все прилипло до подушки. Я не розумію, що таке. Я починаю віддирати і так відчуваю на обличчі на щоці на губах, це кров. Я бачу що на подушці теж кров. Я такий, - що взагалі відбувається. Я починаю відчувати обличчя і розумію, що пропорції цього обличчя не такі як мають бути. У мене гематома над бровами, величезна губа. Батьки певно почули, що я вже прокинувся. Заходить мама. Бачу, вона заплакана, батько. Вони так дуже обережно до мене, мене це збентежило, вони такі: "Так, ти мене впізнаєш?". Я такий: "Так". "Як мене звати". Я кажу. Мама починає плакати. Я вже потім зрозумів, що коли мене побили і привели додому я не міг відповісти їм на ці запитання", - розповів історію Сергій.

За словами Середи, тоді, коли його жорстоко побили стався конфлікт між підлітками. Однак, каже Сергій, били його не підлітки:

"Били мене, як вже потім з'ясувалося, але точно покликали старших ті, кого ми образили. А ті старші виявилося, вони тільки вийшли з в'язниці. Там чи два чи три чувака і вони відірвались на малому. Як мені розповідали, в мене і на голові стрибали. Що там тільки не було. Але я взагалі не пам'ятаю цей день", - поділився Середа.

Продюсер розповів, що, врешті, його кривдники понесли відповідальність за свій вчинок. Щоправда, не перед законом:

"Карма їх настигла. Я не знаю, як так сталося, такий збіг обставин, що одного знайшли… Ну їх познаходили потім. Неживими. Може вони не мене одного побили…" – припустив Сергій.

Источник материала
Поделиться сюжетом