Екссуддя "МастерШеф" Тетяна Літвінова розповіла про три пластичні операції
Екссуддя "МастерШеф" Тетяна Літвінова розповіла про три пластичні операції

Екссуддя "МастерШеф" Тетяна Літвінова розповіла про три пластичні операції

Екссуддя кулінарного шоу "МастерШеф" та блогер Тетяна Літвінова зізналася, що нещодавно перенесла три пластичні операції. Шеф-кухар зазначила, що зважилася на зміни у зовнішності після розлучення із чоловіком. Вона зробила пластику грудей без імплантатів, пластику шва після кесаревого розтину та ліпофілінгу. Результатами операцій Літвінова похизувалася в Instagram, опублікувавши відео у купальнику.

- Останнім часом, точніше після розлучення і ще до війни, я вирішила спробувати змінити себе на краще. Щиро вважаю, що дівчина у 20 повинна знайти свого гінеколога та дантиста, а жінка після 45, знайти свого пластичного хірурга! Все як у 20! Через початок війни, я не змогла показатись жодного разу і все пройшло БЕЗДОГАННО! В один захід ми зробили ТРИ ОПЕРАЦІЇ! Пластика грудей без імплантатів, пластика шва після кесарева сечіння, та ліпофіллінг. Це коли особистий жир, який має велику кількість гормонів молодості підколюють в скули. На наступний день, я вже була вдома! Три дні після операції (трьох операцій!) була слабкість і не велика лихоманка. Але завдяки лікам, я швидко вирівнялася. Носила 3-4 тиждні спеціальні пластирі на швах та 2 місяці спеціальну білизну. Як що ви запитаєте мене, чи зробила б я це знову. 100 тисяч разів так! Я кайфую від свого тіла! Я кайфую і в білизні і без неї! І це величезна свобода. А свободу я ціную, якнайбільше у всіх її проявах. Особливо останнім часом, – уточнила Тетяна.

Літвінова була суддею кулінарного шоу із третього по восьмий сезон. У 2019 році її місце у проєкті зайняла переможниця другого сезону Єлизавета Глінська, а пізніше її замінила переможниця третього сезону Ольга Мартиновська. Наразі Літвінова веде свій кулінарний YouTube-канал, на який підписано понад 490 тисяч користувачів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тетяна Литвинова (@tanita_litvinova)

Источник материала
Поделиться сюжетом