19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Висіли вниз головою: люди застрягли на гойдалці в парку розваг після її поломки в повітрі
Висіли вниз головою: люди застрягли на гойдалці в парку розваг після її поломки в повітрі

Висіли вниз головою: люди застрягли на гойдалці в парку розваг після її поломки в повітрі

Атракціон Lumberjack було відкрито 2018 року, він має два маятники у формі сокири, які підіймаються на висоту до 23 метрів. Сидіння "лицем до лиця" дають змогу гостям спостерігати за жахом на обличчях своїх друзів.

У Канаді відвідувачі тематичного парку Wonderland більше злякалися, ніж зазнали гострих відчуттів, після того, як майже на пів години застрягли догори ногами на маятниковому атракціоні під назвою Lumberjack. Про це пише Metro.

Важливо Час завмер: у моторошному покинутому парку розваг продовжує працювати персонал (фото)

23 вересня близько 22:40 за місцевим часом "Дроворуб" у Canada's Wonderland у місті Вон, провінція Онтаріо, перекинувся.

На кадрах, показаних у соціальних мережах Джіаширою Ріверою, видно, що атракціон застряг угорі під кутом 180 градусів. У результаті 45 пасажирів опинилися в повітрі. Один із них розповів Канадській телерадіомовній корпорації, що в нього на очах виступили сльози.

11-річний Спенсер Паркхаус сказав, що спочатку він подумав, що зупинка атракціону — це частина розваг. Коли відвідувачі парку подивилися вниз і побачили, що за десятки метрів під ними під'їжджають машини швидкої допомоги, вони зрозуміли, що щось не так.

"Я просто постійно думав коли ж ми опустимося? Ми коли-небудь спустимося?" — розповів пізніше хлопчик.

Він додав, що одного з пасажирів гойдалки вирвало, сам Спенсер і його 15-річна сестра відчули, що в них оніміли ноги.

Інженери змогли відновити роботу Lumberjack
Фото: jiashira_/TikTok

За півгодини інженери змогли відновити роботу Lumberjack, атракціон все ще мав здійснити свій цикл, тому вони не змогли одразу зійти.

"Атракціон продовжував працювати, а ми всі думали, що краще вже його зупинити. Ми не хотіли знову застрягти", — сказав Спенсер.

За словами представника парку, у двох пасажирів виник біль у грудях, і їх оглянули медичні працівники на місці, після чого відпустили.

За даними Canada's Wonderland, атракціон Lumberjack було відкрито 2018 року, він має два маятники у формі сокири, які підіймаються на висоту до 23 метрів. Сидіння "обличчям до обличчя" дають змогу гостям спостерігати за жахом на обличчях своїх друзів, коли вони крутяться по колу.

@jiashira_ After about 45 mins they were able to get everyone down safety 🫠😮‍💨 I’m definitely not getting on this ride any time soon! #canadaswonderland #canada #toronto #amusementpark #ridegetsstuck #scary #wtf #viral #fyp ♬ original sound - Shira 🦂

Раніше Фокус повідомляв, що незвичайні навички офіціантки на Октоберфесті вразили весь світ. Дівчина здобула широку популярність після того, як поділилася відеороликом, що демонструє її запаморочливі навички перенесення келихів з пивом. Відео стало вірусним і його подивилися понад 57,7 млн разів.

Також стало відомо, що забудовник зробив дитячий майданчик із 9 колод. Місцеві жителі незадоволені діями будівельної компанії, оскільки в їхньому районі немає нічого для дітей. Вартість будинків у цій частині міста становить понад півмільйона фунтів стерлінгів.

Теги по теме
отдых
Источник материала
Поделиться сюжетом