Паршиво на самоті: Єфросиніна розповіла, як її чоловік пішов до ЗСУ
Паршиво на самоті: Єфросиніна розповіла, як її чоловік пішов до ЗСУ

Паршиво на самоті: Єфросиніна розповіла, як її чоловік пішов до ЗСУ

Ведуча Маша Єфросиніна зворушливо привітала свого чоловіка з Днем захисника та захисниць України. Зірка розповіла, як її коханий Тімур Хромаєв вирішив захищати Україну зі зброєю в руках.

Маша показала спільний знімок, де її чоловік позує у військовій формі. Свою розповідь Єфросиніна почала з того, що за 20 років шлюбу всі важливі рішення вони приймали разом. Однак рішення піти до ЗСУ було тільки за Тімуром.

– Як я злилася. Як ображалася на тебе, що залишаєш мене одну. З дітьми. З величезною купою проблем і труднощів. Із заробітком. Як страждала, що не порадився зі мною. Як плакала від страху, бо знаю, що ти тримав зброю, коли водив мене на побачення в тир років 20 тому, – додала Маша.

Ведуча зазначила, що тоді Тімур сказав їй, що не може інакше.

Зараз дивляться

– Ти – мій захисник. Завжди. А зараз ще й усієї країни. Уже понад рік мені дуже-дуже паршиво на самоті. Я то багато плачу, то не можу вичавити жодної сльозинки, бо задавлюю весь біль усередині. Але я сильна, і ти прекрасно це знав, коли ухвалював своє рішення. А я тепер точно знаю, що справжні мужність, сила і гідність існують – це ти, Тимуре, – закінчила свою думку Єфросиніна.

Раніше . Як виявилося, він командир у 112 бригаді, яка займається радіоелектронною боротьбою. У підрозділі Тимура – понад 100 осіб.

Источник материала
Поделиться сюжетом