19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Меган Маркл не хоче, щоби принц Гаррі зустрічався у Лондоні зі старими друзями
Меган Маркл не хоче, щоби принц Гаррі зустрічався у Лондоні зі старими друзями

Меган Маркл не хоче, щоби принц Гаррі зустрічався у Лондоні зі старими друзями

Дружина принца Гаррі Меган Маркл розчарована тим, що її чоловік хоче до Великої Британії, щоби повернути старе життя, стверджує експерт з питань індустрії розваг Марк Бордман. На думку експерта, подружжя сперечається через те, що герцог Сассекський прагне їздити до Лондона, аби бачитись з давніми друзями.

– Під час візитів до Лондона він зазвичай зупиняється в готелях і уникає публічних виступів. Безсумнівно, принц Гаррі тужить за своїми старими друзями, – вважає Бордман.

Експерт стверджує, що Меган хоче, щоби Гаррі залишив цю главу позаду та завди був поруч, щоби підтримувати її та виховувати дітей.

– Меган розчарована тим, що Гаррі хоче повернутися до свого старого життя, – резюмував співрозмовник.

Марк Бордман припустив, що повернення принца Гаррі до образу хлопця, що любить вечірки, приверне небажану увагу ЗМІ, хоча і визнає, що герцогу Сассекському не вистачає спілкування з друзями дитинства.

Зараз дивляться

– Він точно хотів би мати постійне місце для зупинки в Лондоні та бажано на території Віндзорського або Букінгемського палацу. Проте. це виключено – переконаний експерт.

Раніше інсайдер, наближений до монарших кіл, повідомляв, що . За словами джерела, це бажання має не лише особисті, а й стратегічні причини.

Теги по теме
Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом