Дідуся не дочекалися п’ятеро внуків: на фронті загинув воїн із Закарпаття
Дідуся не дочекалися п’ятеро внуків: на фронті загинув воїн із Закарпаття

Дідуся не дочекалися п’ятеро внуків: на фронті загинув воїн із Закарпаття

На війні з окупаційною армією країни-агресора Росії Україна втратила ще одного мужнього захисника. На фронті загинув 56-річний старший сержант Юрій Глеба із Закарпатської області.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Міжгірської територіальної громади Василь Щур у неділю, 15 жовтня. Загиблий захисник української держави разом із сім'єю проживав у селищі Сойми.

Вдома на нього чекала велика родина – мама, дружина, двоє доньок та п'ятеро онуків. Проте через російських окупантів рідну людину з війни вони так і не дочекалися.

Як розповів Щур, Юрія Глебу мобілізували до лав української армії у грудні 2022 року. Воїн служив старшим сержантом, захищаючи рідну землю від російського агресора.

"Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій, а світлий спогад про Юрія Васильовича назавжди залишиться в пам'яті всіх, хто його знав, любив і шанував! Співчуваємо рідним і поділяємо з ними горе! Герої не вмирають...", – написав він.

Раніше стало відомо, що 13 жовтня в Закарпатській області в селищі Кобилецька Поляна Рахівського району попрощалися з полеглим захисником Михайлом Тафійчуком. Герою, який віддав своє життя у боях з російськими окупантами, було лише 28 років.

Повідомлялося також, що у боях із російськими загарбниками загинув 44-річний житель села Великі Кринки на Полтавщині Володимир Плисецький. Свій останній бій чоловік прийняв у районі Іванівки на Харківському напрямку.

На фронті також загинув випускник Харківського університету Сковороди Володимир Геращенко. Останнє бойове завдання він виконував неподалік села Подоли Куп'янського району.

Як повідомляв OBOZ.UA, у боях на Соледарському напрямку загинув 23-річний боєць "Едельвейс" Владислав Сипко із Кривого Рогу. Молодий захисник служив у ЗСУ і до повномасштабної війни – у зоні ООС.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны