19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Хімія на екрані та в житті: зіркові романи, що закрутилися на знімальних майданчиках
Хімія на екрані та в житті: зіркові романи, що закрутилися на знімальних майданчиках

Хімія на екрані та в житті: зіркові романи, що закрутилися на знімальних майданчиках

Українське та закордонне кіно бачило чимало історій кохання, що зародилося між учасниками знімального процесу. Інколи ці романи переростали у міцні та тривалі шлюби, інколи – завершувалися скандалами, за якими стежив увесь світ. Чого варті лише справи Депп-Герд або Пітт-Джолі.

Факти ICTV зробили підбірку зіркових романів, що закрутилися на знімальному майданчику. Дізнаймося, коли хімія на екрані виявилася настільки сильною, що вийшла за його межі.

Наталка Денисенко та Андрій Фединчик

Знайомство Наталки й Андрія відбулося на зйомках серіалу Клан ювелірів, в якому вони зіграли закохану пару. Тепер актори разом і в реальному житті. Своє весілля пара відсвяткувала на Мальдівах. Восени 2017 року у подружжя народився син, якого теж назвали Андрієм.

Зараз дивляться

Зараз родина разом збирається нечасто, адже Андрій Фединчик на початку повномасштабного вторгнення пішов боронити Україну. Наталка не раз розповідала, як їй не вистачає коханого та як вона пишається ним.

Джульєтт Льюїс і Бред Пітт

Багато хто знає, що голівудський актор Бред Пітт зустрічався з Гвінет Пелтроу та був одружений із Дженніфер Еністон, а потім з Анджеліною Джолі. Проте, далеко не всі шанувальники в курсі його роману із зіркою Природжених убивць Джульєтт Льюїс.

Вони познайомилися на зйомках фільму Занадто молода, щоби померти?, після завершення яких почали зустрічатися. Потім грали разом у стрічці Каліфорнія. Це був період у житті обох знаменитостей, коли вони були ще не дуже відомі, молоді та щасливі. Утім, вічного кохання з цього роману не вийшло. Стосунки Льюїс та Пітта тривали три роки, вони розійшлися друзями.

Катерина Тишкевич і Валентин Томусяк

Знайомство пари відбулося на знімальному майданчику. У Тишкевич і Томусяка кілька спільних проєктів – серіали Безсмертник, Ніщо не трапляється двічі та Швидка допомога.

У 2019 році пара побралася та мріяла про власний будинок. Проте усю увагу перебрала хвороба Катерини – тривалі головні болі напруження, що не минули й досі. Зараз акторка перебралася на Балі та намагається стабілізувати свій стан. Її чоловік чекає на кохану в Україні.

Руні Мара та Гоакін Фенікс

Хімія між Марою та Феніксом утворилася під час зйомок стрічки Вона, номінованої на Оскар. Потім вони розділили знімальний майданчик біблійної драми Марія Магдалина.

Співпраця вилилася в роман, що призвів до шлюбу у 2019 році. Церемонія минула без зайвого галасу. У вересні 2020 року в подружжя зʼявився син, якого назвали Рівер, ймовірно, на честь брата Гоакіна Фенікса, якого не стало у 1993 році. Йому було лише 23.

Рейчел Вайс і Деніел Крейґ

Зірки закохалися на знімальному майданчику, але не на своїй першій спільній роботі. Крейґ і Вайс вперше працювали разом у 1994 році над п’єсою Великі горизонти в Лондоні.

Стосунки між колегами завʼязалися багато років по тому, під час наступної спільної роботи у 2010-му, коли вони знімалися в психологічному трилері Будинок мрії.  На премʼєру фільму у вересні 2011 року знаменитості прийшли вже як подружжя, а за сім років у них народилася перша спільна дитина.

Алісія Вікандер і Майкл Фассбендер

Актори вперше зустрілися і закохалися, граючи подружню пару у фільмі Світло між океанів у 2014 році. За чотири роки під час промо пригодницької стрічки Розкрадачка гробниць Вікандер підтвердила, що вони з Фассбендером таємно одружилися за рік до цього.

Як зізналася Алісія, однією з причин, чому вона закохалася у свого чоловіка, була його щирість. У 2021 році у подружжя народився син.

Джада Пінкетт-Сміт і Вілл Сміт

Молоді люди познайомилися на кастингу серіалу Принц з Берверлі-Гіллз. Джада Пінкетт-Сміт проходила прослуховування на роль коханої Вілла Сміта у 1994 році. Роль вона не отримала, зате знайшла любов і почала зустрічатися з майбутньою зіркою Людей у чорному.

У 1997 році пара одружилася на таємному й пишному весіллі напередодні Нового року. У них двоє спільних дітей – син Джейден і дочка Віллоу. В жовтні 2023 року Джада Пінкетт-Сміт заявила, що вже вона та Віллом Сміт вже сім років живуть окремо, проте за документами пара досі одружена.

Знімальний майданчик поєднав ще багато пар, серед яких подружжя Блейк Лайвлі та Раяна Рейнольдса, Єви Мендез і Райяна Гослінга, Пенелопи Круз та Хавʼєра Бардема, Міли Куніс та Ештона Катчера – і цей список можна продовжувати.

Источник материала
Поделиться сюжетом