19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Привіт, я Чендлер. Я жартую, коли мені некомфортно": 10 знаменитих цитат Меттью Перрі
"Привіт, я Чендлер. Я жартую, коли мені некомфортно": 10 знаменитих цитат Меттью Перрі

"Привіт, я Чендлер. Я жартую, коли мені некомфортно": 10 знаменитих цитат Меттью Перрі

54-річний голлівудський актор Меттью Перрі, який помер напередодні, був відомий за роллю Чендлера Бінга із серіалу "Друзі". Він полюбився глядачам своїми саркастичними висловлюваннями. Фокус зібрав 10 яскравих цитат актора.

29 жовтня стало відомо про раптову смерть 54-річного американського актора Меттью Перрі, відомого за роллю Чендлера Бінга в серіалі "Друзі". Тіло голлівудської знаменитості знайшли в джакузі в його будинку в Лос-Анджелесі. Імовірно, він помер від серцевого нападу.

Фокус згадує найяскравіші цитати його героя з культового ситкому 90-х.

Жартую в некомфортних ситуаціях

У всіх героїв серіалу "Друзі" є знакові цитати. Однак ніхто так не запам'ятався глядачам своїми дотепними зауваженнями, як Чендлер Бінг.

"Привіт, я Чендлер. Я жартую, коли мені некомфортно", — одна з популярних цитат, що характеризують героя. Цей персонаж справді жартував у будь-яких незручних ситуаціях.

Особливо коли йдеться про побачення, на яке несподівано приходить колишній бойфренд Моніки.

Я не дуже хороший порадник

"Я не дуже хороший порадник. Може, тебе влаштує саркастичний коментар?" — ще одна фраза, що характеризує персонажа Меттью Перрі. Друзі часто звертаються до нього за підтримкою, але часом Чендлеру легше віджартуватися, ніж знайти правильні слова.

Чужі секрети

В одному з епізодів Чендлеру доводиться пояснити, чому все, що Росс розповідає йому по секрету про своє особисте життя, знають інші. У відповідь на здивування друга він саркастично зауважує: "Так, я розповідаю людям чужі секрети! За це вони мене й+ люблять!"

А ким був Росс

Чендлер готовий допомогти друзям. Але навіть у таких випадках їм не уникнути підколів. В одному з епізодів Чендлер пропонує познайомити Рейчел із ким-небудь із його роботи. У відповідь вона просить підшукати когось не надто нудного.

Чендлер не може стриматися, щоб не підколоти подругу:

"А ким був Росс? Дресувальником левів?" — зауважує він.

Досі не зіткнувся з Бейонсе

Чендлер не втрачає можливості підколоти оточення. У відповідь на зауваження колишньої подружки, що "світ тісний", він дотепно зауважує, що досі не зіткнувся зі співачкою Бейонсе.

Вбивця пластівців

Чендлеру не завжди вдається вдало жартувати. Однак навіть у таких ситуаціях він знаходить спосіб виправдати свої зусилля. В епізоді, де вагітна Фібі, бувши вегетаріанкою, бореться з бажанням з'їсти що-небудь м'ясне та зі злості перекидає коробку з пластівцями, Чендлер називає її "вбивцею пластівців". У відповідь на зауваження Моніки, що його жарт плаский, відмахується: "До 9 ранку я говорю більше дурниць, ніж більшість людей говорить за весь день".

Дитину качки та курки звали б "Дік"

Не всі жарти з англомовного серіалу вдається перекласти так, щоб вони були зрозумілі глядачам, які розмовляють іншими мовами. Так, наприклад, сталося з епізодом, де Джо та Чендлер обговорюють гіпотетичну дитину курки та качки.

На зауваження Джо про те, що в качки й курки могла б з'явитися дитина, яку вони б назвали Chuck — з'єднання "chicken" (курка) та "duck" (качка), Чендлер відповідає:

"або Dick" — поєднання слів "duck" (качка) і "chicken" (курка). Слово "Dick" англійською також перекладається як чоловічий статевий орган. Після цього жарту Чендлер багатозначно дивиться на Джо.

Чендлер і Джо обговорюють "дитину" курки та качки
Фото: Скриншот

Пропустив останні двісті разів

Немає нічого кращого, ніж жартувати над самим собою. Цього Чендлеру не позичати.

"Я відвідую спортзал. Я намагаюся ходити чотири рази на тиждень, але останні двісті разів пропустив", — каже він, і кожен глядач напевно впізнає себе в цій фразі.

У відповідь на "я люблю тебе"

Неможливо пройти повз саркастичні зауваження Чендлера, які стосуються амурних справ.

"До 25 років я думав, що єдиною відповіддю на "Я кохаю тебе" було "Ох, лайно!" і "Коли я вперше зустрічаю когось, це зазвичай паніка, занепокоєння та сильне потовиділення" — мабуть, ці дві фрази найяскравіше характеризують цього персонажа, коли справа доходить до любовних питань.

Нагадаємо, 18 жовтня, 54-річний Меттью Перрі показав рідкісне фото зі своїм батьком. На знімку голлівудський актор стоїть із Джоном Беннетом Перрі, який також знімався в деяких відомих стрічках — "День незалежності" і "Джордж із джунглів".

Також Фокус писав про причини розставання Меттью Перрі та Джулії Робертс у 90-х.

Теги по теме
сериал Голливуд
Источник материала
Поделиться сюжетом