19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дядько Кейт Міддлтон готує до виходу мемуари: Гаррі та Меган занервували
Дядько Кейт Міддлтон готує до виходу мемуари: Гаррі та Меган занервували

Дядько Кейт Міддлтон готує до виходу мемуари: Гаррі та Меган занервували

Рідний дядько принцеси Уельської Гері Голдсміт збирається випустити мемуари, аби прояснити ситуацію щодо королівської родини. Так він хоче “дати відсіч” претензіям, що їх висловив принц Гаррі у своїй біографічній книзі Запасний. Зокрема він прагне вступитися за небогу.

Гері Голдсміт – молодший брат матері Кейт Міддлтон Керол. Він доволі близький зі своєю племінницею. Повідомляється, що Кейт та Керол проглянуть рукопис, перш ніж його передадуть видавцеві.

Кажуть, що Гаррі та Меган вже хвилюються через вихід книги. Адже Гері Голдсміт, за словами інсайдерів, вирішив додати до своїх мемуарів деякі приватні сімейні подробиці. Подружжя чекає, що на них обрушиться шквал критики.

Зараз дивляться

– Він не прагне робити нічого, аби присоромити їх, проте це дасть можливість прозвучати голосу Міддлтонів, щоби розставити всі крапки над “і” щодо деяких речей, про які принц Гаррі написав у своїй книзі, – розповів обізнаний співбесідник,

Звістка про вихід книги з’явилася у не надто вдалий час для Гаррі та Меган. Зараз вони намагаються визначитися з подальшими рухами в карєрі, оскільки угода зі Spotify тривала недовго, а нових проєктів з Netflix немає.

– Якщо історії в книзі Голдсміта будуть достатньо відвертими, це може мати великий вплив на Гаррі та Меган”, – зазначив інсайдер.

Герцог і герцогиня Сассекські відмовились відмовились від виконання обов’язків королівської родини та переїхали до Каліфорнії разом із сином Арчі. Вже в США у родині зʼявилася донька Лілібет. Після того, як Гаррі та Меган полишили Букінгемський палац, вони розповіли свою версію того, що відбувалося в монаршій родині та зробили вибухові заяви під час відвертого інтерв’ю з Опрою Вінфрі.

Принц Гаррі має натягнуті стосунки зі своїм старшим братом Вільямом, що одружений з Кейт Міддлтон. У своїй книзі Гаррі зізнався, що побився з братом через Меган. Родичі розійшлися в поглядах на те, як треба обирати пару.

Теги по теме
Кейт Миддлтон Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом