Ляшко вперше відреагував на звинувачення Емеральд на адресу його охоронця
Ляшко вперше відреагував на звинувачення Емеральд на адресу його охоронця

Ляшко вперше відреагував на звинувачення Емеральд на адресу його охоронця

Екс-нардеп Олег Ляшко відреагував на слова снайперки Євгенії Емеральд про домашнє насильство з боку екс-чоловіка Євгена Стипанюка, який є охоронцем політика.

На своїй сторінці в Instagram він написав, що всі ці звинувачення "безглузді, брехливі і замовні".

"На фронті я добре зрозумів одне: життя занадто коротке. Тому не витрачаю свій час, щоб коментувати або спростовувати безглузді, брехливі і замовні звинувачення. Час розставить все по своїх місцях і кожному дасть оцінку. Немає нічого важливішого за перемогу України. Тому як солдат ЗСУ роблю все для цього і вас закликаю. Все інше - дрібниці, які не варті уваги", - написав Ляшко.

На ці слова екс-нардепа відреагувала Євгенія Емеральд. У своєму Telegram-каналі вона написала, що особисто просила Ляшка відреагувати на поведінку його охоронця, проте відповіді так і не отримала.

"Олег Ляшко, як завжди, у своєму репертуарі "чесного турбопатріота" і "захисника". Правда, коли я зверталася до нього, щоб він вплинув на свого охоронця Євгена Стипанюка, який погрожував мені, то відповіді не отримала... До речі, досі невідомо, в якому підрозділі служить Ляшко. Чи справді служить і чи доїхав до фронту? Він сам чомусь не поспішає розкривати деталі. Напевно, якась дуже секретна служба", - з іронією написала Емеральд.

Нагадаємо, Міноборони почало розслідування проти екс-чоловіка Емеральд.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны