Повернувся на щиті: під час бойового завдання в Роботиному загинув стрілець-санітар із Львівщини. Фото
Повернувся на щиті: під час бойового завдання в Роботиному загинув стрілець-санітар із Львівщини. Фото

Повернувся на щиті: під час бойового завдання в Роботиному загинув стрілець-санітар із Львівщини. Фото

Захищаючи Україну на південному фронті, загинув 44-річний військовослужбовець Володимир Москаль із позивним "Українець". Він був стрільцем-снайпером у складі 33-ї окремої механізованої бригади.

Рідні втратили з воїном зв’язок ще від середини жовтня. Про втрату офіційно повідомила Стрийська міська рада Львівської області (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

"На щиті, зі свого останнього бою, додому повертається ще один стриянин", – зазначили в громаді.

Володимир Михайлович Москаль, 16.04.1979 року народження, був уродженцем села Криниця, але проживав у Стрию. Там він закінчив школу №3, вивчився у Львівському ПТУ №22 й працював у ПрАТ "Стрітекс".

До лав ЗСУ Володимира призвали 29 січня 2023 року. Він служив в одному зі взводів механізованого батальйону 33-ї ОМБр. Воював на Запорізькому напрямку. Пів місяця рідні розшукували свого захисника, з яким востаннє говорили 16 жовтня.

"Сказав, що ідуть "на нуль" і немає зв’язку… Зник безвісти 17.10.23 р. на Запорізькому напрямку, с. Роботине. Може хто чув чи бачив, відгукніться, допоможіть. Дружина Віра з дітьми дуже чекає Володю додому", – йшлося в публікаціях у соцмережі Facebook.

Стрийська міська рада сповістила, що Володимир Москаль загинув 18 жовтня під час виконання бойового завдання в селі Роботине Пологівського району Запорізької області.

"Залишив у скорботі батька, дружину та двох синів. Співчуваємо рідним і близьким, які втратили рідну людину. Про час прибуття додому та чин похорону повідомимо згодом", – вказали в громаді.

Як повідомляв OBOZ.UA, 16 жовтня біля села Роботине на Запоріжжі загинув 22-річний воїн Марк Данилюк із Ковеля Волинської області. Він служив водієм-механіком.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны