19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірка "Друзів" зворушив до сліз останніми словами для Меттью Перрі
Зірка "Друзів" зворушив до сліз останніми словами для Меттью Перрі

Зірка "Друзів" зворушив до сліз останніми словами для Меттью Перрі

Відомий актор Метт Леблан, який чудово зіграв Джої у культовому серіалі "Друзі", нарешті знайшов у собі сили підібрати слова, аби вшанувати пам'ять одного з найкращих друзів - Меттью Перрі. Про це він висловився на своїй сторінці в Instagram.

До своїх щирих слів він додав зворушливий триб'ют та кілька кадрів з культового серіалу.

56-річний Метт написав: "Меттью. З важкістю на серці я говорю "прощавай". Часи, які ми провели разом, чесно, одні з найулюбленіших часів мого життя".

Актор пригадав, що ділити сцену з Меттью було справжнім задоволенням. Метт зізнався, що спогади про Перрі завжди викликають у нього усмішку.

"Розправ свої крила та лети, брате, ти нарешті вільний. Дуже люблю. І, гадаю, ти залишаєш собі ті двадцять баксів, які мені винен", - резюмував актор.

Хто такий Метт Леблан

Красунчик Метт Леблан розпочинав свою творчу діяльність зі зйомок в рекламних роликах. У 1988 році він отримав першу роль в драмі "ТВ 101", згодом знімався у кліпах Боба Сигера, Джона Бон Джові, Аланіс Моріссетт. Продовжив кар'єру в серіалі "Одружені ... з дітьми". Леблан також засвітився в двох епізодах серіалу "Щоденники Червоної Туфельки". А в 1994 році він отримав роль Джоуї Тріббіані в серіалі "Друзі". Ця роль подарувала Метту світову популярність та непогані гонорари.

Нагадаємо, 28 жовтня стало відомо про те, що Чендлера з "Друзів" знайшли мертвим у його квартирі. Згодом повідомили про можливі причини смерті Меттью Перрі.

Теги по теме
актер сериал
Источник материала
Поделиться сюжетом