Бруківка теж чогось варта: дніпровська блогерка сперечається з Безуглою
Бруківка теж чогось варта: дніпровська блогерка сперечається з Безуглою

Бруківка теж чогось варта: дніпровська блогерка сперечається з Безуглою

Ганна Мінюкова радить поцікавитись, скільки коштує перекладання бруківки

Лозунги про бруківку є тупа маніпуляція для не дуже розумних людей – так прокоментувала скандал з ремонтом бруківки у центрі Києва відома дніпровська блогерка Ганна Мінюкова.

Джерело: допис Ганни у соцмережі.

Подробиці: Після того, як нардепка Мар'яна Безугла запитала, чи на часі ремонт бруківки біля Національної музичної академії ім. Чайковського, у Мережі почалась суперечка, до якої долучилась Мінюкова. Під дописом Безуглої "На часі?" на адресу критиків таких робот з’явились брудні лайки. "Називати активних громадян "у*бками" це звичайно перебір. Адже частина з них справді не розуміють що до чого, та щиро переймаються за забезпечення бійців на фронті", – зазначила блогерка. Вона запропонувала людям спочатку поцікавитися, а скільки ж насправді коштує перекладання бруківки (бо то "лише пара мішків цементу та піску, та зарплатня робітників комунальних підприємств"), а потім переписати свої лозунги на " Ні благоустрою міст, ми готові жити серед сміття".

Хто така Мінюкова: У Мережі найчастіше Ганну згадують як "ню-модель", хоча в її профілях жодної світлини ню немає. Справа в тому, що дівчина, інженер-мостобудівник за освітою, пообіцяла сфотографуватися оголеною на мосту у Дніпрі, якщо мер закінчить його реконструкцію вчасно. Міст відкрили вчасно, Ганна зробила пару відвертих (хоча й далеко не ню) фото, після чого їй було легко налагодити контакти з екс-міністром екології Ігорем Шевченком, екс-міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, топ-чиновниками з "Укравтодору" та "Укрзалізниці", а також познайомитися з Геннадієм Кернесом. Проте всі її дописи та світлини у Мережі стосуються лише стану інфраструктури міст країни, зокрема мостів.

Источник материала
Поделиться сюжетом