"Укрпошта" оголосила конкурс ескізів поштової марки до Дня гідності та свободи
"Укрпошта" оголосила конкурс ескізів поштової марки до Дня гідності та свободи

"Укрпошта" оголосила конкурс ескізів поштової марки до Дня гідності та свободи

"Укрпошта" оголосила Всеукраїнський конкурс на створення ескізу до нової поштової марки до Дня гідності та свободи. Про це йдеться на офіційній сторінці у Facebook.

- До участі у конкурсі  запрошують ілюстраторів, художників і дизайнерів, які готові представити дух і нескореність українців всьому світу. Використайте свій талант та непересічне бачення, щоб створити візуальний відповідник коду нашої нації. Беріть за основу образів ці наповнені глибинним сенсом слова — «гідність», «свобода», «воля», «гарт». Нехай це буде ескіз-символ, ескіз-знамено, ескіз-емблема, що транслює нашу незламність та нестримну жагу до вільного життя, - зазначають організатори конкурсу.

Формат подачі конкурсної роботи - у вигляді малюнка чи графічного макета з візуалізацією в електронному вигляді у форматі JPEG, 300 dpi. Конкурсні роботи приймаються до 21 грудня включно. Переможця визначить народне голосування.

Ескіз-фаворит вже у 2024 році стане знаковою поштовою маркою. Також організатори залишають за собою право запропонувати іншим учасникам співпрацю з відтворення їхніх робіт на конвертах та листівках.

Використання візуальних матеріалів не має порушувати авторські права сторонніх осіб. Від кожного учасника приймається не більш як п'ять ескізів. Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно перейти за посиланням.

Найпопулярніша марка «Російський військовий корабель, йди…!», здобула міжнародну філателістичну художню премію «Азіаго».

Теги по теме
конкурс
Источник материала
Поделиться сюжетом