20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірку стрічки "Джанґо вільний" звинуватили у секс-домаганнях: подробиці
Зірку стрічки "Джанґо вільний" звинуватили у секс-домаганнях: подробиці

Зірку стрічки "Джанґо вільний" звинуватили у секс-домаганнях: подробиці

Актор в нетверезому стані дозволив собі розпускати руки просто у ресторані.

Фанатка зірки фільмів "Нова Людина-павук 2. Висока напруга" і "Джанґо вільний" Джеймі Фокса, який декілька місяців тому втрапив у скандал з Дженніфер Еністон, звинуватила його у намаганнях її зґвалтувати.

Обвинувачка вже подала позов до суду. За її словами, 2015 року вона підійшла сфотографуватися до Фокса в одному з ресторанів Нью-Йорка. Втім, актор почав мацати її та казати про зовнішність "супермоделі", яка "гарно пахне". До того ж у заяві зазначається, що зірка був у стані алкогольного сп'яніння та дозволив собі використати фанатку для своїх потреб.

За словами жертви, відомий актор залишився з нею наодинці в окремій частині ресторану, а потім без згоди почав торкатися її грудей і статевих органів. Перервав процес друг жінки, який пішов на її пошуки, пише ВВС.

Минуло вісім років, проте обвинувачка переконує, що все ще страждає від "сильних емоційних переживань і посттравматичного стресового розладу". І додала, що почувається "приниженою".

Наразі постраждала просить грошової компенсації в актора Джеймі Фокса й власника ресторану Марка Бірнбаума, де й відбувся інцидент. На її думку, ресторатор також причетний до злочину, оскільки незадовго до сексуального нападу сидів за столиком поруч із зіркою й не відреагував на насилля.

Сам артист поки ніяк не прокоментував позов.

Источник материала
Поделиться сюжетом