Богдан Шелудяк зізнався, скільки грошей йому потрібно на місяць
Богдан Шелудяк зізнався, скільки грошей йому потрібно на місяць

Богдан Шелудяк зізнався, скільки грошей йому потрібно на місяць

Ведучий шоу Хто зверху? на Новому каналі Богдан Шелудяк (Буше) розкрив основні джерела своїх доходів. Також шоумен поділився, скільки грошей йому потрібно на місцяць.

Як заробляє Богдан Шелудяк під час війни

Блогер зауважив, що нині не має стабільної цифри прибутків. Його доходи змінюються то в більший, то в менший бік. Заробляє ж Богдан здебільшого на рекламі в соцмережах і криптовалюті.

– Зараз моїми основними джерелами доходу є Instagram і крипта. Також інколи зйомки на гонорарній основі, – поділився Шелудяк в інтервʼю .

Раніше ведучий вів нотатки, де записував усі прибутки та витрати. Нині цього не робить, зокрема через те, що часто інвестує в різні проєкти.

Зараз дивляться

Скільки грошей витрачає Богдан Шелудяк на місяць

Саме через інвестиції суми витрат блогера зростають. Без урахування бізнес-проєктів, на місяць для життя йому потрібно близько півтори тисячі доларів, підрахував Шелудяк.

– Це харчування, пальне, відпочинок і побутові моменти типу оплати квартири та комунальних послуг. Плюс, я допомагаю своїй родині та закриваю збори для ЗСУ. Це окремі бюджети, – пояснив шоумен.

Нині Богдан Шелудяк має витрачатися ще й на лікування. Адже важкого захворювання. Майже місяць тому у нього діагностували .

Источник материала
Поделиться сюжетом