19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бомба від біографа Гаррі та Меган: нова книга розкрила чергові таємниці королівської родини
Бомба від біографа Гаррі та Меган: нова книга розкрила чергові таємниці королівської родини

Бомба від біографа Гаррі та Меган: нова книга розкрила чергові таємниці королівської родини

Королівська родина – знову в центрі уваги, через нову книгу неофіційного біографа принца Гаррі та Меган Маркл під назвою Кінець гри (Endgame). Омід Скобі представив світу нові факти від зіркового подружжя, які стосуються найвливовіших преставників монаршої сімʼї. Зокрема йдеться про принца та принцесу Уельських, королеву-консорта Каміллу та герцогиню Единбурзьку Софі.

Факти ICTV зібрали десять вибухових фактів, що їх нині обговорюють шанувальники королевської родини.

Десятка фактів з книжки Кінець гри

  • Меган Маркл розповіла королю Чарльзу про двох “королівських расистів”

У книзі стверджується, що Меган Маркл розповіла королю Чарльзу про двох членів королівської родини, яких “непокоїв” колір шкіри ще не народженого на той момент Арчі.

Зараз дивляться

Повідомляється, що викривальні листи Меган відправила навесні 2021 року, після . Імен Омід Скобі не назвав, пославшись на закони Великої Британії.

  • Король Чарльз назвав Гаррі “дурнем” після серіалу Netflix

Біограф стверджує, що король, мʼяко кажучи, не зрадів виходу шоу від Гаррі та Меган. Омід Скобі процитував одного з помічників монарха.

– Він одночасно не хотів, щоби хтось говорив про його сина, та критикував “цього дурня”, – йдеться в книзі.

Тоді повідомлялося, що всій королівській родині було некомфортно дивитися цей серіал.

  • Принцеса Анна стояла за виселенням Гаррі та Меган із Фроґмора

На початку цього року з’явилася новина про те, що Меган і Гаррі виселили з їхнього будинку у Великобританії – котеджу Фроґмор.

Хоча зараз подружжя живе в США, вони використовували цей будинок з п’ятьма спальнями як свою резиденцію під час візитів до Великої Британії. Маєток їм у 2018 році подарувала нині покійна королева Єлизавета ІІ.

Згідно з книгою Скобі, Гаррі благав короля дозволити їм зберегти будинок, проте принцеса Анна переконала брата забрати котедж у герцогів Сассекських.

  • Гаррі та Меган було прикро, що їхні діти не отримали титули одразу

Омід Скобі стверджує, що Меган і Гаррі “образилися” через затримку з наданням королівських титулів двом їхнім дітям – чотирирічному принцу Арчі та дворічній принцесі Лілібет. У книжці вказано, що вони мали на це право, щойно Чарльз ІІІ зійшов на трон.

Проте знадобилося цілих пів року, щоби титули малюків зʼявилися на офіційному сайті королівської сім’ї. Натомість титули трьох дітей принца Вільяма – принца Джорджа, принцеси Шарлотти і принца Луї – оновили майже одразу.

Один із друзів Гаррі та Меган зазначив, що подружжя бачить інше ставлення до їхніх дітей, тож відчуває дискомфорт.

  • Король Чарльз відхилив запрошення на хрестини Лілібет

Принцесу Лілібет, якій зараз виповнилося два роки, охрестили на початку цього року в США. Хоча на подію запросили її дідуся, він відхилив запрошення, пославшись на “розбіжності в графіку”.

Біограф запевняє, що, попри все, герцог і герцогиня Сассекські прагнуть тримати монарха “в курсі подій”, коли йдеться про Арчі та Лілібет. Він повідомив, що пара надсилає королю новини про двох молодших онуків, а також милі фотографії.

  • Меган і Гаррі не знали, чи отримають запрошення на коронацію

Коронація Чарльза ІІІ відбулася 6 травня 2023 року. В книзі стверджується, що Гаррі й Меган не знали, чи отримають вони запрошення на цю історичну подію.

– Відповіді Чарльза на запити Гаррі щодо його присутності були в кращому випадку розпливчастими. “Я ще не вирішив”, – сказав він синові під час телефонної розмови на початку лютого, яку ініціював Гаррі, – написано в Кінці гри.

Зрештою, Гаррі вирішив поїхати на коронацію сам, а Меган Маркл залишилася в США. На ту дату також припадав четвертий день народження Арчі. Тож дехто припустив, що це стало однією з причин відсутності Меган.

  • Принцеса Кейт “здригається”, коли чує ім’я Меган Маркл

Скобі пише, що Меган не розмовляла зі своєю невісткою принцесою Кейт з 2019 року. Також вказано, що принцеса Уельська “здригається” щоразу, коли згадують Маркл. Біограф переконує читачів, що Кейт, яка, виявляється, ніколи не ладнала з Меган, “одразу відчула в колишній акторці суперницю”.

– Кейт проводила більше часу, розмовляючи про Меган, аніж із Меган, – написано в книзі.

Гаррі також розповів про стосунки своєї дружини з Кейт у власних мемуарах, стверджуючи, що сварка через сукні подружок нареченої довела Меган до сліз.

  • Софі та Кейт “проігнорували” Меган на похороні покійної королеви

Омід Скобі пише, що Кейт Міддлтон і герцогиня Единбурзька, зробили “все можливе, щоби ігнорувати Меган” на минулого року, пан Скобі стверджує, що і принцеса Кейт, і герцогиня Единбурзька “демонстративно не помічали Меган”.

Скобі написав, що Меган і Гаррі на похоронах перетворилися на “об’єкт насмішок та на ізгоїв”. Він додав, що до ігнору долучилася й королева-консорт Камілла.

  • Принца Гаррі “тримали у невідомості” про стан здоров’я Єлизавети ІІ

У книзі йдеться, що за кілька годин до смерті королеви принц Гаррі навіть не знав, що її стан погіршився.

– Герцог Сассекський був не в курсі, що Букінгемський палац вже планує останні години життя королеви і перші дні нової ери монархії, поки не задзвонив телефон. Там був невідомий номер, зазвичай він такі ігнорував, – пише Омід Скобі.

Раніше повідомлялося, що саме Меган заохотила Гаррі відповісти на дзвінок, але телефон якраз припинив дзвонити.

  • Принц Гаррі “готовий рухатися далі” від королівської ворожнечі

В інтерв’ю, що збіглося з виходом книги герцога Сассекського Запасний, Гаррі сказав, що “м’яч був на тому боці”, коли йшлося про будь-який шанс на примирення. У Кінці гри вказано, що нині він зараз готовий про все забути і “рухатися далі”.

– Я готовий забути. Отримати вибачення чи пояснення? Вже немає різниці, чи не так?

Нову книга про британську королівську родину вилучили з магазинів у Нідерландах на тлі повідомлень про те, що помилка в перекладі розкрила особистість члена сім’ї, втягнутого в расові суперечки через первістка принца Гаррі та Меган. У заяві видавництва зазначено, що це тимчасове рішення, наразі триває робота над виправленням помилки.

Теги по теме
Кейт Миддлтон Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом