Федецький розповів, що насправді сталося з Мілевським
Федецький розповів, що насправді сталося з Мілевським

Федецький розповів, що насправді сталося з Мілевським

Легенда збірної України Артем Федецький поділився своїм баченням проблеми з Артемом Мілевським, який проходив реабілітацію від алкоголізму в одній із клінік Києва. Федецький вважає, що Мілевський не зміг пережити самотності після завершення кар'єри, а також різкої зміни ритму життя.

Після початку повномасштабного вторгнення Мілевський виявився відрізаний від родичів у Білорусі і залишився віч-на-віч зі своїми проблемами.

"Так трапилося, що своєю сім'єю він не обзавівся, не знайшов ту єдину. На тлі цих подій у нього стався психологічно-моральний надлом. Людина закрилася в собі", - цитує Федецького " Український футбол ".

За інформацією Артема, президент "Динамо" Ігор Суркіс готовий взяти Мілевського на посаду "Динамо".

"Може бути, дитячим тренером чи селекціонером. Але все залежить від Артема. Якщо він правильно розкладе моменти у себе в голові і рухатиметься у позитивному напрямку, то у нього все вийде. Не будемо говорити про його інше, нічне життя, але у Мілевського є шикарний футбольний досвід, він виступав на високому рівні, тому йому є чимось поділитися з дітьми", - підсумував Федецький.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилося нове відео з Мілевським, після чого вболівальники закликали друзів Артема рятувати йому життя.

. Артема було госпіталізовано, а всі витрати на його лікування взяв на себе президент "Динамо" Ігор Суркіс. ЗМІ дізналися, скільки коштує проходження екс-футболістом реабілітації.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Oboz.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом