19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Біограф Гаррі та Меган попався на брехні: в Букінгемському палаці думають над позовом
Біограф Гаррі та Меган попався на брехні: в Букінгемському палаці думають над позовом

Біограф Гаррі та Меган попався на брехні: в Букінгемському палаці думають над позовом

Цього тижня у Букінгемському палаці мають обговорити реакцію на . За словами інсайдерів, розглядаються усі можливі варіанти, включно з судовим позовом. Тим часом стало відомо, що в одній з версій рукопису, який потрапив до рук перекладачів у Нідерландах, дійсно були вказані імена.

Як спливли імена “королівських расистів”

Чорнетка книги Кінець гри Оміда Скобі з указанням імен королівських осіб, які цікавилися кольором шкіри ненародженого принца Арчі, справді потрапила до видавця в Нідерландах, заявили джерела. Зʼясувалося, що її надіслав британський агент неофіційного біографа Гаррі та Меган.

При цьому сам Скобі наполягав, що ніколи не відправляв для перекладу рукопис з іменами. Виявилося, що в остаточній версії книги, що також вислали видавцю, вже не було імен, проте, перекладачка Саскія Пітерс працювала з попереднім рукописом. Про це розповіла вона сама.

Зараз дивляться

– Як перекладачка, я перекладаю те, що бачу. Імена королівських осіб були там чорним по білому. Я не додавала їх. Я просто зробила те, за що мені заплатили – переклала книгу з англійської на нідерландську.

Оновлена версія книги має повернутися на полиці 8 грудня.

Рекція королія Чарльза ІІІ на звинувачення

Монарх, що вже перебуває в Британії після кількаденного кліматичного саміту COP28 в Дубаї, “дуже серйозно” сприймає скандал навколо книги, кажуть інсайдери.

Протягом тижня він проводитиме консультації з цього питання. Джерело, близьке до палацу, повідомило, що рішення мають прийняти виважено. Тим часом, триває розслідування щодо того, хто міг бачити листи з іменами, які Меган надсилала королю.

Принц Гаррі та Меган Маркл публічно не коментували скандал.

Теги по теме
Скандал Кейт Миддлтон Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны