Ювентус хоче підписати гравця збірної України, але “має піти на жертви” заради цього
Ювентус хоче підписати гравця збірної України, але “має піти на жертви” заради цього

Ювентус хоче підписати гравця збірної України, але “має піти на жертви” заради цього

Туринський Ювентус продовжує працювати над реалізацією трансферу футболіста збірної України Георгія Судакова з донецького Шахтаря.

Італійське видання Tuttosport пише, що б’янконері націлені на підписання українця вже в зимове трансферне вікно, але для цього їм потрібно влаштувати “розпродаж”.

Ювентус хоче підписати Судакова

Трансферна вартість Судакова оцінюється у €25 млн. Зазначається, що керівництво Ювентуса розраховує, що українець впишеться у схему головного тренера Массіміліано Алегрі.

Зараз дивляться

Повідомляється, що Ювентус готовий наразі дати за 21-річного гравця до €15 млн. Відтак, туринцям доведеться оформити перехід футболіста із поточного складу до іншого клубу.

Раніше ЗМІ писали, що колишній асистент Андрія Шевченка у збірній України Мауро Тассотті порекомендував Судакова іншому італійському клубові Мілану.

За інформацією низки ЗМІ, інтерес до Судакова також проявляють англійські Арсенал, Челсі, Брайтон, Манчестер Сіті, а також деякі клуби з Португалії, серед яких Бенфіка.

У листопаді ресурс повідомив, що Шахтар запросив у Ювентуса €40 млн за трансфер Судакова.

У поточному сезоні Георгій відзначився трьома голами та одним асистом у 16 матчах за Шахтар. Три місяці поспіль його визнають найкращим гравцем гірників. У турнірній таблиці УПЛ Шахтар йде на четвертій сходинці, а Ювентус посідає друге місце у Серії А.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Теги по теме
футбол Шахтер Ювентус
Источник материала
Поделиться сюжетом