Скинув 20 кг та закодувався: ексфутболіст "Динамо" розповів про стан Мілевського
Скинув 20 кг та закодувався: ексфутболіст "Динамо" розповів про стан Мілевського

Скинув 20 кг та закодувався: ексфутболіст "Динамо" розповів про стан Мілевського

Колишній футболіст київського "Динамо" Артем Мілевський, який нещодавно проходив лікування в одній із столичних клінік, закодувався від алкоголізму. Крім того, екснападник збірної України під час проходження реабілітації скинув майже 20 кілограмів.

Про це у коментарі порталу "РБ Спорт" розповів колишній гравець "біло-синіх" та партнер Мілевського Горан Попов. За словами македонця, він особисто спілкувався з Артемом, який незабаром має отримати запрошення на одну з адміністративних посад у "Динамо".

"Я спілкувався з Мілевським, він відновлюється, лікувався два з половиною місяці, все гаразд. Скинув 20 кг, виглядає зараз просто супер. Звичайно, треба ще лікуватися, але з ним все гаразд – не п'є, його здоров'я набагато краще. Він кинув пити. Бо його закодували. Артем, як і раніше, у Києві. Ігор Михайлович Суркіс дасть йому роботу – чи то з молоддю, чи то з першою командою київського "Динамо", щоб Мілевський повернувся до життя. Подивимося, як він цим шансом скористається. Головне – не повторювати колишні помилки", – заявив Попов.

Минулими вихідними Мілевський вперше з'явився на людях після своєї госпіталізації у вересні. За словами ексфутболіста "Динамо" Олександра Алієва, його давній друг деякий час перебував у комі.

Восени у мережі з'явилося відео з Артемом, після чого вболівальники закликали друзів колишнього футболіста рятувати йому життя. Мілевського було госпіталізовано а всі витрати на його лікування взяв на себе президент "Динамо" Ігор Суркіс. ЗМІ дізналися, скільки коштувало проходження ексфутболістом реабілітації.

Як повідомляв OBOZ.UA, колишній гравець збірної України, львівських "Карпат", донецького "Шахтаря" та "Дніпра" Артем Федецький розповів, що насправді сталося з Мілевським.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом