13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Тренер Шахтаря висловився про вирішальний поєдинок Ліги чемпіонів проти Порту
Тренер Шахтаря висловився про вирішальний поєдинок Ліги чемпіонів проти Порту

Тренер Шахтаря висловився про вирішальний поєдинок Ліги чемпіонів проти Порту

У середу, 13 грудня, донецький "Шахтар" зіграє проти"Порту" в рамках 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА. 

Головний тренер "гірників" Маріно Пушич розповів про готовність своєї команди до вирішального протистояння з португальським клубом. Боснійський фахівець зазначив, що його команда має намір поборотися за вихід в плей-офф ЛЧ. 

"За мій час в команді ми дуже змінилися. Я задоволений реакцією гравців на нашу роботу. Гравці приймають мою філософію. Команда - головне для мене. Футболісти роблять чимало, щоб домогтися результату.

У стартовому складі можливі зміни. Не всі гравці готові на сто відсотків. Конопля відсутній. Є ще футболісти, які не готові на всі сто. Напередодні був важкий матч в УПЛ і важка дорога в "Порту".

На поле вийдуть гравці, які на 100% готові у фізичному плані та інших компонентах гри.

Ми дуже амбітні. Якщо ви так близько до виходу в плей-офф Ліги чемпіонів, то хочеться більшого. І ми будемо грати так, щоб домогтися цього. Хочу побачити завтра ці амбіції на полі", - наводить слова Пушича офіційний сайт "Шахтаря"

Нагадаємо, щоб випередити "Порту" і завоювати путівку в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, "Шахтарю" необхідно перемогти суперника в заключному турі. Нічия залишить "драконів" попереду завдяки кращим результатам в очних зустрічах.

Додамо, що в поєдинку першого туру "Шахтар" програв "Порту" з рахунком 1:3. 

Теги по теме
Лига чемпионов
Источник материала
Поделиться сюжетом