Мобілізація в Україні: у Полтаві запроваджено графік видання повісток
Мобілізація в Україні: у Полтаві запроваджено графік видання повісток

Мобілізація в Україні: у Полтаві запроваджено графік видання повісток

У Полтаві повістки військовозобов’язаним мешканцям почнуть видавати згідно з графіком. Працівники територіальних центрів комплектування та Національної поліції здійснюватимуть обхід вранці та ввечері.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні виконувача обов’язків мера Полтави Катерини Ямщикової. Інформацію підтвердив речник обласного ТЦК і СП Роман Істомін.

– Встановити графік роботи груп оповіщення на території Полтави з 07:00 до 10:00 та з 17:00 до 20:00, – йдеться у розпорядженні.

У документі йдеться, що для старостинських округів Полтавської громади планують розробити окремий графік. В. о. мера дала розпорядження виділяти співробітників поліції для роботи в групах оповіщення.

Зараз дивляться

– ТЦК здійснювали адресне сповіщення переважно вранці та ввечері, коли громадяни вдома. У групах ходить поліція. Керівники ОСББ мають надавати доступ до під’їзду. Це два пункти, які допомагають ТЦК виконувати завдання, – зазначив Істомін.

Мобілізація в Україні

Після початку повномасштабного вторгнення було оголошено мобілізацію в Україні. Вона триває від 24 лютого 2022 року. Останнім часом ширяться чутки, що мобілізацію планують посилити у різних областях.

Нещодавно керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що необхідна посилена мобілізація в Україні, тому що жоден рекрутинг не зможе перекрити потрібну кількість військових Сил оборони.

ІРТ Полтава

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги по теме
Полтава
Источник материала
Поделиться сюжетом