Росія готує повномасштабний наступ – Старіков
Росія готує повномасштабний наступ – Старіков

Росія готує повномасштабний наступ – Старіков

Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«У грудні підбиваються підсумки як у нас нашим Головкомом на Ставці, так само і там у них (у росії – Ред.). І вироблятиметься план, зараз Генштаби розробляють план. Те, що я зараз бачу за розвідознаками, вони (росіяни – Ред.) готуються до широкомасштабних наступальних дій, але не до проривів, а до гойдалок з урахуванням військового глухого кута», - повідомив Олег Старіков.

За словами військового експерта, відповідно до військової науки, для того, щоб прорвати позиційний глухий кут, необхідно завдавати ударів рівної сили по позиційно незв'язаних один з одним напрямках. Іншими словами, як зазначив Олег Старіков, для прориву позиційного глухого кута треба бити, наприклад, по Авдіївці, Куп'янську та Оріхову.

«Чому? Бо коли почне фронт руйнуватися, противник не зможе туди перекинути свої сили. Знову ж таки, це все пов'язано з військовою наукою та військовим мистецтвом», - заявив Олег Старіков.

Як писав раніше Знай.ua, Андрій Єрмолаєв розповів, які виклики та перспективи ставить світові сьогоднішня війна.

Також Знай.ua повідомляв, що Людмила Хомутовська розповіла, коли ми отримаємо зброю: «Це через боротьбу, через якісь безкінечні конфлікти...».

Источник материала
Поделиться сюжетом