У Києві затримали чоловіка, який вчинив стрілянину в центрі міста
У Києві затримали чоловіка, який вчинив стрілянину в центрі міста

У Києві затримали чоловіка, який вчинив стрілянину в центрі міста

Столичні правоохоронці затримали у понеділок, 25 грудня, чоловіка, який, ймовірно, напередодні влаштував стрілянину на одній із центральних вулиць міста. Про це повідомляє Telegram-канал патрульної поліції Києва.

- Подія сталася вчора у Печерському районі, звідки на лінію 112 надійшов виклик про стрілянину. Заявник повідомив, що на вулиці Шовковичній помітив автомобіль Porsche і почув кілька пострілів, після чого транспортний засіб виїхав з місця події у невідомому напрямку. Поліцейські передали інформацію про подію колегам і розпочали пошук ймовірних порушників. Інспектори виявили та зупинили автомобіль, на який вказував заявник, на бульварі Лесі Українки. В автомобілі знаходився 40-річний водій та 25-річний пасажир. Останній мав ознаки алкогольного сп'яніння та поводився агресивно, - розповіли правоохоронці.

Під час поверхневої перевірки патрульні знайшли ймовірні патрони та стріляну гільзу. Отже, правоохоронці затримали громадянина, забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування усіх обставин.

З ранку 25 грудня користувачі соцмереж активно обговорювали той факт, що на Подолі, а також низці центральних вулиць були встановлені тимчасові блокпости з військовими. Було припущення, що військові перекривають вулиці для пошуку ухилістів та роздачі повісток. При цьому самі поліцейські говорили, що проводяться спеціальні заходи, спрямовані на перевірку підозрілих автомобілів на наявність заборонених предметів. До вечора понеділка було незрозуміло кого саме і чому шукають правоохоронці.

Теги по теме
Киев стрельба
Источник материала
Поделиться сюжетом